fbpx
Zenana

100 000 kävijää *arvonta-aika päättynyt ja voittajat selvillä*

Arvonta-aika on nyt päättynyt ja arvoimme onnekkaat voittajat ensi töiksemme maanantaiaamuna.

100€ lahjakortin voitti Riikka
45´ hieronnnan voitti Petra

Voittajille on jo ilmoitettu voittoarvasta henkilökohtaisesti.

Paljon onnea myös tätä kautta ja kiitokset kaikille kommentoijille!


Hieman reilu vuosi takaperin Zenanalla oli kotisivut, jotka kaipasivat uudistamista. Miettimiseen oli kulunut aivan liian pitkä aika ja tartuin toimeen, vaikka minulla oli korkeintaan auttava käsitys siitä, kuinka kotisivuja rakennetaan ja kuinka suuresta työstä loppujen lopuksi on kyse.

Kotivisujen ilmeen lisäksi vaihtui myös osoite sekä kotisivualusta. Tässä vaiheessa lienee parasta paljastaa, että vahvuuteni ovat ihan muualla kuin teknisissä yksityiskohdissa ja koodaamisessa. Minullahan oli jo valmiina sisältöä ja kalpea idea toteuttamisesta, mutta taitoja tuskin ollenkaan.

En muista, millaista reittiä pitkin päädyinkään Tiia Konttisen blogiin. Tiian postauksia selaillessani vakuutuin hänen osaamisestaan ja uskalsin tarttua vihdoin toimeen ja toteuttaa pitkään odottaneen kotisivujen uudistamisprojektin.

Tämä ei ole maksettu mainos, tehdään se nyt vielä heti selväksi. Olen päinvastoin vilpittömän iloinen, että löysin tieni juuri Tiian blogiin ja hyvä kellohan saa mielestäni kuuluakin kauas.

Näin elefantti syödään

Lähtökohtanani oli siis kaksisormijärjestelmä ja perustiedot ja -taidot sosiaalisen median ja välttävät tietokoneen käsittelytaidot. Melkoinen haaste oli siis selätettävänä!

Tiialla on kuitenkin taito tehdä monimutkaisista asioista helpommin ymmärrettäviä käyttämällä apuna tekstiä, videotutoriaaleja ja ääntä. Kaltaiseni jumppapirkkohan helposti säikähtää liian vaikealta kuulostavaa tietokonejargonia, joten olisi ollut helppoa vain antaa tehtävän vielä odottaa.

Odottaminen sai kuitenkin vaihtua opiskeluksi ja suoranaiseksi innostumiseksi aiheesta! Osallistuin siis Tiian innostamana blogivalmennukseen ja nyt luet sen seurauksena syntynyttä jälkeä. En voi kylliksi kiittää oppimistani taidoista. Kiitos, Tiia!

Vaikka voinkin lämpimästi suositella Tiian Bloggaajasta Ammattilaiseksi -valmennusta, on varsinainen työ kuitenkin tehtävä itse. Kotisivujen ylläpitäminen vaatii pitkäjänteistä ja tavoitteellista työntekoa, joka ei välttämättä sovi kaikille.

Jos et kuitenkaan pelkää haasteita ja olet valmis oppimaan uutta, sopii valmennus sinulle paremmin kuin hyvin!

Mikäli taas aika on sinulle rahaa tai keskittymistäsi vaaditaan muualle, on parasta turvautua ammattilaisen tekemiin sivuihin. Uuden asian haltuunottoon vaaditaan kiinnostusta, innostusta sekä aikaa, käsittämättömän paljon aikaa.

Tavoite

Mitä olisikaan projekti ilman tavoitetta? Omaksi tavoitteekseni asetin 100 000 kävijää ja aikarajaksi yhden vuoden.

Tavoite ei aivan täyttynyt, sillä mentiin 19 päivää aikarajan yli. Kiitän kaikkia lukijoitamme, joita löytyy Suomen lisäksi myös mm. Ruotsista, Saksasta, Belgiasta, Espanjasta jne.. Ilman teitä tavoite olisi ollut vain sananhelinää!

Vaikka tavoitteesta jäi hieman uupumaan, mentiin kuitenkin sen verran lähelle, että voimme julkistaa..

Arvonta!

Osallistu arvontaan vastaamalla kommenttikenttään, mikä postaus on ollut sinun mielestäsi mukavin/innostavin/puhuttelevin. Lisäksi saat jättää halutessasi postaustoiveen, joka liittyy jollain tavalla liikkumiseen tai palautumiseen.

Arvonnan säännöt:

 • osallistu kommentoimalla tätä postausta
 • arvonta-aika on 19.8.-22.8.2021
 • voit kommentoida julkisesti nimettömänä, mutta pidä huoli siitä, että sähköpostiosoitteesi näkyy meillepäin
 • arvonta suoritetaan maanantaina aamupäivällä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti

Palkintoina arvotaan:

1 kpl 100€ lahjakortti Zenanan liikuntapalveluihin
1 kpl 45min hierontalahjakortti Hanna Nukalan käsittelyyn

Onnea arvontaan!

Lue stressinhallinnasta

lue lisää ryhmäliikunnasta

lue joogasta

Lue yrittäjyydestä

38 Comments

 1. 5 asiaa, jotka tulet oppimaan treenaamisesta täytettyäsi 40 vuotta. Niin totta joka sana. Mun valinta tähän kilpailuun.

 2. Hienoa, peli on nyt avattu! Onnea arvontaan, Arja! 🙂

 3. Gua sha, itsehoidon monitoimityökalu.
  Fame -tunnit on puhdasta nautintoa. Niiden lisäksi skrapaaminen on ollut mulle ihan parasta kehonhuoltoa. Nyt skrapa onkin unohtuneena laukun pohjalle, mutta töissä en muista tauoilla sitä kaivaa esiin, joten täytyypä kaivaa se sohvan viereen 😊

 4. Totta! Olisipa joku kertonut jo aiemmin, mitä niinkin pienellä välineellä kuin skrapa saa aikaan. Kiitos kommentista ja onnea arvontaan!

  ..ja olemme 100% samaa mieltä FaMesta 🙂

 5. Näin onnistut liikunnan aloittamisessa

 6. Liikunnan aloittaminen, kuinka ajankohtainen aihe.

  Liikunnan aloittaminen tekee sinusta voittaja joka tapauksessa 🙂 Toivotan silti onnea arvontaan!

 7. Kyllä se on toi näin onnistut liikunnan aloittamisessa🧎‍♀️

 8. Hienoa! Toivottavasti kolmen ässän taktiikka on ollut avuksi 🙂 Sihtaa – suunnittele – sulauta toimii yllättävän hyvin muissakin vaikeissa aloituksissa.

  Kiitos vastauksesta ja onnea arvontaan!

 9. Syksy, kynttilät ja jooga tunti, on kokonaisvaltaista mielen ja kehon hoitoa.

 10. Kesän jälkeen onkin ihanaa ottaa kynttilät jälleen esiin 🙂

  Kiitos kommentistasi ja onnea arvontaan!

 11. Myytinmurtajaiset 🤗

 12. Stressinhallinta! Kiitos Spinning & Yin jooga 🙏mä pysyn järjissäni… 😍

 13. Aiettä, mikä mehukas postaussarja. Kiitos kommentistasi ja toivotan onnea arvontaan!

 14. Mikäli näin on, meidän tavoitteemme on silloin täyttynyt sinun kohdallasi <3

  Kiitos kommenstistasi, lykkyä tykö arvontaan!

 15. Uuden alku!

 16. Vuonna kaksytkakskyt oli hyvä ja puhutteleva postaus.
  Kiitos teille todella hyvistä ja monipuolisista jumpista! ❤️

 17. 5 asiaa ja 40v😅😅👍pidemmän tauon jälkeen spinninki on taas aivan ihanaa♥️

 18. Spinning on aivan mahtavaa ja mukavaa kuulla, että tauon jälkeen alkaa taas sujua. Joskus tauko tekeekin ihan hyvää!

  Kiitos kommentistasi ja onnea arvontaan 🙂

 19. Kiitos, se olikin hyvin henkilökohtainen postaus. Mukavaa kuulla, että se myös puhutteli, vaikka mietin monta kertaa, julkaisenko sitä ollenkaan.

  Kiitos kommentistasi ja onnea arvontaan, Leena!

 20. Alku on aina hankalaa, ihan mitä tahansa 🙂

  Toivotan onnea arvontaan ja kiitos kommentistasi!

 21. Nukkuvat pakarat joista en ollut edes kuullut on jäänyt mieleen. 🤣

 22. Nelikymppisen treeni ja nukkuvat pakarat 🙂 aina voi oppia uusia asioita.

  Kiitos kommentistasi ja onnea arvontaan!

 23. Sinä riität ❤️

 24. Tässä iässä kun alkaa lähestyä 50 vuotta ja vaihdevuodet alkaneet niin oma hyvinvointi ja liikunta ovat todella tärkeässä roolissa jotta pysyy terveenä ja jaksaa 😊

 25. 50-v on sellainen ikäkausi, että monesti sitä aikaa itselle alkaa olla enemmän käytettävissä. Toivottavasti myös sinulla!

  Kiitos kommentistasi ja onnea arvontaan!

 26. Kyllä, sinä riität <3 eikö olekin tärkeää kuulla se?!

  Kiitos kommentistasi ja toivotamme onnea arvontaan!

 27. Toi “Sinä riität” kolahti. Herkästi tulee vaadittua itseltään liikaa ja saman kohtelun saavat sitten kyllä välillä läheisetkin😐. Mutta loppuelämä aikaa opetella armollisuutta🙂

 28. Totta, läheiset saavat vaatimuksista myös oman osansa. On hyvä asennoitua armollisuuden opetteluun koko loppuelämän kestävänä projektina: välillä onnistuen ja välillä taas reippaasti metsään rytisten.

  Kiitos kommentistasi ja onnea arvontaan!

 29. Stressin hallinta, nykyisin tuntuu, että on ajankohtainen aihe.

 30. “Sinä riittää” oli hyvä!

 31. Kiitos kommentistasi, Leena! Onnea arvontaan 🙂

 32. Kyllä, aihe on ikävä kyllä ajankohtainen.

  Tällä kommentilla osallistut arvontaan ja toivotankin onnea matkaan! 🙂

 33. Vuonna kakskytkakskyt – monella tapaa pysäyttävä kirjoitus.Luopumista ja sopeutumista uuteen aikaan ja uudenlaisiin palveluihin. Hyvin kuitenkin selvisitte ja odotan innolla, kun taas oikeasti ehdin/pääsen mukaan ihan livenä.

 34. Kiitos, Päivi 🙂 Korona-aika on varmasti jättänyt jälkensä ihan kaikkiin, tavalla tai toisella.

  Meidän sydäntämme lämmittää erityisen paljon se, että asiakkaamme uskoivat ja uskovat meihin. Ei oikein sanoin voi kuvailla, millaiselta se tuntuu ja haluamme kaikin tavoin olla tuon luottamuksen arvoisia jatkossakin.

  Kiitos ihanasta kommentistasi ja onnea arvontaan!

 35. Viisikymppinen tähtää toimintakykyyn, ah niin ajankohtainen postaus itselle. On ollut huikeaa huomata että vielä tässäkin iässä on mahdollista saada aikaan huomattavia tuloksia! Voimaa ja kestävyyttä on tullut roppakaupalla, liikkuvuudessa ja tasapainossa riittää vielä kehitettävää.

 36. Hienoa kuulla, että tämä oli ajankohtainen postaus! En voi kylliksi vakuuttaa, että liikunnan aloittaminen ei koskaan ole myöhäistä ja viisikymppinenkin saa huomattavia tuloksia aikaan.

  Jatka siis samalla linjalla 🙂 Liikkuvuutta ja tasapainoa voisi löytyä Barresta?

  Kiitos kommentistasi ja onnea arvontaan!

 37. Kolmas kerta toden sanoo, jostain syystä sivu heittää minut ulos kaiken aikaa…

  Motivaatioteemat kiinnosti, samoin 50 tähtää toimintakykyyn. Tuo ikä siintää edessäpäin ja töitä pitäisi alkaa tehdä juurikin tuon toimintakyvyn eteen. Aloittaminen on vaan niin vaikeaa.

  Oma toiveeni olisi raparyhmä, jossa tutustuttaisiin monipuolisesti eri tunteihin. Meitä huonokuntoisia jännittäjiä on paljon, joille se eka kerta on vaikea toteuttaa, kun ei uskalla hypätä vieraaseen. Jos “omalla porukalla” ensin saisi tutustua tuntisisältöihin niin kynnys siirtyä oikeisiin ryhmiin varmaan pienenisi. Tähän liittyen sitten blogitekstiä. Miten aloittaa liikunta aikuisena huonokuntoisena, miten uskaltaa mukaan, ehkä jonkun harrastajan haastattelu, joka uskalsi, vaikkei ensin meinannnutkaan. Ehkä tarkkoja tuntikuvailuja tuomaan lisäinfoa, pientä videopätkääkin niin näkee mistä kyse.

 38. Kiitos kommentistasi. Onneksi olit sitkeä 🙂 sillä ideasi on ihan toteuttamiskelpoinen!

  Tällä hetkellähän meillä on tarjolla RAPA eli spinningpyörällä toteutettava, mittaamiseen ja oikeisiin tuloksiin tähtäävä aloittelevan kuntoilijan tuntikokonaisuus. Tuosta voi hyvin lukea lisää uutisosiostamme.

Comments are closed.

Samantapaisia artikkeleja

%d bloggaajaa tykkää tästä: