Arvonta on nyt suoritettu!

Arvonta-aika on umpeutunut ja voittaja on nyt selvillä Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Korona viivästytti kolmella päivällä, mutta arvonta on viimein tehty.

Ryhmäliikuntasalin lattia sai kommentoijia liikkeelle hurjan määrän. Mahtavaa! Suurin osa äänistä meni vaalealle lattiapinnalle, vaikka tummallekin oli omat kannattajansa:

“Ottaisin itse vaalean, mutta tummassa näkyy lika paremmin niin se tulee siivottua useammin.”

Oikein hyvä pointti! Siivoamisessa ei tosin auta luistaa muutenkaan, näkyyhän kaikki lika ja pöly lattiatasossa pötkötellessäkin. Eli tumma sai ääniä, mutta vaalea taitaa olla suurimman osan mielestä sopivin.

Voittajaksi arpomamme kommentoija oli vaalean kannalla. Hänet arvottiin jälleen joulupipareilla käyvän raatimme avustuksella. Voittajaksi nousi tämän kommentoija:

“Vaalean minä laittaisin. Se on upea, eikä siinä näy pienet roskatkaan.”

Kommentoija jäljitettiin sähköpostiosoitteen perusteella ja onnellinen kymppikortin voittaja on C. Kääriäinen! Hänelle on lähtenyt jo tieto sähköpostin välityksellä.

Onnittelut vielä tätäkin kautta! Kortin voi ottaa käyttöön heti ja se käy kaikilla tunneillamme Hollolan ja Kärkölän toimipisteissä joko paikan päälle saapuen tai vaihtoehtoisesti Zoom-sovelluksen välityksellä.

Samankaltaiset artikkelit