fbpx
Zenana

Tiedote

asiakastiedote

Zenana on sijainnut koko olemassaoloaikansa Hollolassa Keskikankaantie 25:ssä. Paikka on tullut tutuksi monelle kodinomaisena ja kooltaa pienenä liikuntastudiona. Karu ulkokuori on kätkenyt sisäänsä lämpimän sydämen!

Toimitila on palvellut meitä hyvin, mutta lisätilan tarve on tullut konkreettiseksi. Sen vuoksi olemme joutuneet tekemään päätöksen vaihtaa liiketilaa.

Tulemme aloittamaan uusissa, vasta remontoiduissa toimitiloissa jo kesällä, viimeistään 1.7.2021. Uudet toimitilat sijaitsevat Salpakankaalla Pulla-Poikien risteyksessä, osoitteessa Tarmontie 5.

Olemme innoissamme tästä, sillä tuomme aidon kiinnostuksen ja rautaisen ammattitaitomme PadelMarinan yhteyteen!

Palvelemme sinua edelleen henkilökohtaisesti ja tavoitteenamme on säilyttää Zenanan kantava voima: yhteisöllisyys, pieni koko ja ketteryys.

Sinulle taas muuttaminen tuo mm. tätä:

  • kätevä sijainti VT12, Okeroistentien ja Keskikankaantien risteyksessä loistavine bussiyhteyksineen ja kevyen liikenteen väylineen
  • Zenanan asiakkaiden käytössä on pukuhuonetilat suihkuineen ja vasta remontoituine saunoineen
  • tiloissa sijaitsee myös viihtyisä kahvila
  • ryhmäliikuntatila on yhtenäistä, avointa tilaa ja kooltaan hieman nykyistä suurempi

Muutoksen myötä hintatasoon ei tule korotuksia, jatkamme edelleen tutun varausjärjestelmän, Enkoran, käyttämistä. Tulemme tiedottamaan muuttopäivämäärästä tarkemmin, kunhan ryhmäliikuntatilan remontti on valmis.

Meille tulee ikävä Keskikankaantien kodinomaisuutta ja onhan siellä vietetty monta ikimuistoista, iloista ja hikistä hetkeä! Kiitollisena niistä kaikista hyvistä hetkistä <3

Nyt sinulla on tuhannen taalan paikka lunastaa itsellesi paikka parhaimmassa, mukavimmassa seurassa, uusiutuvissa Zenanan tiloissa!

Nappaa 30x kortti superedullisella hinnalla 199€ ja liity seuraamme uudistuneessa Zenanassa! Klikkaa vain linkistä verkkokauppaan

Annamme mielellämme lisätietoja:

elina@zenanahollola.fi
laura@zenanahollola.fi

puhelin: 050-9115265

%d bloggaajaa tykkää tästä: