fbpx
Yleinen

Zenanan Kevät

Vuosi on edennyt Zenanan yrityksen puolella siihen pisteeseen, että on tullut aika ravistaa hihasta ulos paras arvio ensi kevään jumppatarjonnasta. Pian päättyvä vuosi 2020 on ollut.. no, vuoden mittainen suojuoksu; tapahtumarikas, yllätyksellinen ja paikoitellen on menty eteenpäin veren maku suussa. Kevätaikataulu onkin suunniteltu keskellä pandemian toista aaltoa.

Aikataulun suunnittelu on aina ollut ennen kaikkea mukavaa ja innostavaa, vaikka Korona aiheuttaakin tällä kerralla epävarmuustekijän. Tuoreessa muistissa on vielä se keväinen torstai, jolloin yleensä täpötäydellä tunnilla olikin yhtäkkiä enää vain kouralinen osallistujia. Siitä tunnista kului vain pari päivää, kun pandemiarajoitukset otettiin käyttöön täysimittaisina ja Zenanassa tehtiin sulkupäätös.

Tällainen päätös ei voi olla jättämättä jälkiään sekä yritykseen että yrittäjiin. Niinpä isoin muutos kevään aikataulussa on ensinnäkin se, että Zenana keskittää kaiken toimintansa yhteen toimipisteeseen, Hollolaan. Kärkölän syksyn aikataulu päättää myös Zenana Kärkölän toiminnan.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme Kärklölän suunnalla ihanista, hikisistä ja toki myös rennoista ryhmäliikuntatunneista sekä mukavasta tunnelmasta! Tämän seudun siistein kuntosali jää edelleen toimimaan Kärkölän Järvelään, kuten aiemminkin.

Kärkölässä ryhmäliikunnasta vastannut Laura Raisio tulee keväästä lähtien toimimaan Hollolassa. Laura on jo perjantain Pumpista ja Laviksesta tuttu ohjaaja. Hänet tapaa ryhmäliikunnan lisäksi sekä vastaanotosta että erikoistunneilta, kuten esim. Jooga Nidra. Laura tuo mukanaan annoksen lempeyttä ja myös uuden, senioreille suunnatun Kuntojumpan maanantaiaamupäiviin. Tule kokeilemaan!

Sananen tiedottamisesta

Aikataulu alkaa Uuden vuoden jälkeisenä maanantaina, 4.1.2021. Samalle päivälle ulottuvat Aluehallintoviraston kokoontumisrajoitukset. Koska emme voi olla varmoja, mitä rajoitukseille sen jälkeen tehdään, me tulemme aloittamaan kevään aikataulun pitäen tiiviisti silmällä näitä määryksiä. Reagoimme kuten tähänkin saakka: ripeästi ja aikailematta.

Zenana Zoom -livestreamingtunnit ovat käytössä toistaiseksi.

Virallinen tiedotuskanavamme tulee olemaan ensisijaisesti kotisivut. Kerran viikossa ilmestyvä Sisäpiirin sähköposti on käytössä edelleen. Tämä syksy on tosin osoittanut myös sen, että kerran viikossa tapahtuva tiedottaminen voi olla armottoman hidas tahti. Sosiaalisen median sivuja kannattaa edelleen seurata, mutta tavoitamme asiakkaamme parhaiten muilla tavoin.

..asiaan!

Kevätaikataulu sisältää tuttuja teemoja; hikeä ja vauhtia, tanssia ja fiilistä, toiminnallista sekä kehon ja mielen tunteja. Tuttujen teemojen lisäksi Kuntojumppa on värikoodiltaan sininen, mikä tarkoittaa kohderyhmän olevan senioriliikkujat.

Tunnit on suunniteltu ohjaajien käytettävyyttä ja asiakasmääriä silmälläpitäen. Lisäksi suunnittelussa on pyritty huomioimaan erilaiset tuntiyhdistelmät ja tietenkin asiakkaiden toiveet. Näitä toiveitahan me luemme myös rivien välistä seuraamalla tiiviisti tuntien kävijämääriä.

Pumppituntien määrää on kävijämäärien perusteella lisätty entisestään ja keväällä pumppaamaan pääseekin melkein joka päivä. Aloittelijan spinningtuntia on myös toivottu, tähän halusimme vastata puolen tunnin Spin30 -treenillä sekä tiistaiaamun Easyspin-tunnilla. Spin-tunnilla pärjää kyllä ensikertalainenkin, onhan käytössämme sovellus, jonka avulla varmistut siitä, että jaksat koko tunnin maaliin saakka.

Tauolle jää..

Joidenkin tuntien kohdalla täytyy ottaa aikalisä. Ohjaajamme Elina Vaittisen jäädessä äitiyslomalle Stepbody siirtyy hetkeksi syrjään aikataulusta, mutta toivomme tietenkin Elinan palaavan pian takaisin askelluttamaan jumppaajia!

treenitossut, irtopainot, puulattia

Toinen tunti, joka jää tauolle, on Kuntonyrkkeily. Kuntonyrkkeilytunti on ollut tunti, joka on ollut monelle lauantaipäivän kohokohta ja ohjaajamme Nellan Tammisen bravuuri. Olemme joutuneet Koronarajoitusten vuoksi poistamaan tunnin valikoimastamme, sillä tunti perustuu parityöskentelyyn. Kunhan pääsemme eroon turvavälirajoituksista, olemme valmiita palauttamaan Kuntonyrkkeilyn takaisin ohjelmaan.

Sillävälin Kuntonyrkkeilyn tilalla on Spin, lauantaiaamupäivän hikinen startti.

Kevätaikataulu varaimella!

Aikataulu on nähtävissä täällä kotisivuillamme, löydät sen tätä linkkiä pitkin. Huomaathan, että ellei muuta mainita, tunnit ovat 45min pituisia niin pitkään kuin Koronarajoitukset ovat päällä. Normaalistihan tunnit olisivat 55min pituisia. Näin varmistamme, että tuntien väliin jää riittävän pitkä tauko edellisen tunnin asiakkaiden poistumiseen ja tilan ilmanvaihtoon. Muita Korona-ajan käytäntöjä voit lukea täältä.

Kevätaikataulu on nyt siirretty varaimelle ja pääset varaamaan tunteja vaikka heti. Varausoikeus on vain Zenanan asiakkailla, joilla on voimassa oleva kortti. Lataa siis lisää aikaa tai kertoja, jotta sinäkin mukaan pitämään huolta itsestäsi ohjatusti ja hyvässä seurassa!

Kirjoittajasta

Elina

Olen Elina Laine, kahden liikunta- ja hyvinvointiyrityksen omistaja, liikunnan moniottelija ja boheemi keijukainen.

Jatka lukemista

%d bloggaajaa tykkää tästä: