fbpx
Yrittäjyys

Pienyrittäjän valintoja ei ohjaa raha, vaan arvot

Korona on ollut nyt yli kahden vuoden verran osa arkeamme. Se on tehnyt useammassa aallossa elämästämme haastavaa ja pakottanut meidät myös hieman katsomaan sitä, miten, keiden kanssa ja missä aikaamme vietämme.

Meillä liikuntastudiolla ollaan pidetty ohjenuoranamme ammattimaisuutta ja laadukkuutta. viime vuodet ovat osoittaneet, että ammattimaisuus voi ja tulee olla muutakin kuin vain parhaiden ryhmäliikuntatuntien tuottamista.

Tämän postauksen luettuasi tiedät ainakin kolme asiaa, joita liikuntapalvelun tuottaja jumppatunnin ulkopuolella kelaa. Lue siis eteenpäin, mikäli olet valmis sellaista kuulemaan.

Et ehkä kuitenkaan halua lukea tätä, mikäli haluat pitää omasta mielikuvastasi euronkuvat silmissä rahaa säkkiin lapioivasta yrittäjästä kiinni.

1. Jatkuvuus

Pieni liikuntastudiomme pyörii kahden täysipäiväisen yrittäjän voimin. Me yrittäjät olemme kummatkin monitaitoisia ja joustavia sekä ajatuksiltamme että taloudellisesti. Me olemme myös harvinaisen kestävää tekoa, sillä liikunta-alan julkinen syyllistäminen on toden teolla saanut meidät peilin eteen usein.

Vieläkö meillä on rahkeita tuottaa hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla, turvallisesti ja ammattimaisesti.

Vieläkö asiakkaat luottavat meihin ja siihen, että selviämme myös tästä vastoinkäymisestä?

Sinä, asiakkaamme, olet avainasemassa. Me ymmärrämme täysin, että vastoinkäymiset harmittavat ja väsyttävät. Ei jaksaisi nyt yhtään huonoa uutista tähän nyt enää.

Maailma ympärillämme muuttuu hallitsemattomalla tavalla ja meidän on sellaiseen reagoitava, mikäli mielimme jatkaa ammattimaisimman, laadukkaimman ja yksinkertaisesti parhaan ryhmäliikunnan tuottamista.

2. Ilmainen maksaa aina jossakin muodossa

Koska pienissä yrityksissä kassanpohja tulee vastaan aika nopsaan ja kulut eivät juurikaan jousta, on edessä tasan kaksi vaihtoehtoa: muutu tai kuole.

Me olemme valinneet muuttumisen.

Siksi muutimme hinnoittelumalliamme. Vaikka ruuan ja polttoaineen hinnat nousevat kaikkialla, meidän hintatasomme pysyy ennallaan. Tämä johtuu siitä, että tuotamme palvelua, joka tehdään sinun lähelläsi.

Kuinka suuressa arvossa sellaista pidät? Vaikutat äänestämällä jaloillasi.

Mikäli ilmainen on se, mitä haluat, ilmaista silloin saamasi pitää. Ilmaisen tarjoamiselle kun ei ole ammattivaatimuksia.

3. Paikallisuus

Pienuus ja paikallisuus ovat meille ylpeydenaihe. Olemme ylpeitä siitä, että saamme tuoda eloa, väriä, liikettä ja iloa Hollolaan ja tämän saman on huomannut myös moni lahtelainen.

Liikkuminen voi olla myös mukavaa ja mieluisaa, sen olemme onnistuneet jakamaan ympärillemme. Asiakkaamme ovat onnistuneet jakamaan sen eteenpäin niin ikään. Meille ei tulla sattumalta!

Hollolaan on helppo ja nopea tulla, asiakkaamme ovat rentoja, mukavia ja mikä ihmeellisintä – kaikkia tervehditään ystävällisesti.

Pienuuden hyvä puoli on myös se, että pystymme muuttumaan nopeasti. Koska tunnemme asiakkaamme poikkeuksellisen hyvin, osaamme tehdä päätöksiä muutenkin kuin kannattavuuden kannalta.

Meille kannattavuuden lisäksi on tärkeää myös se, että ilahdutamme ja tuomme asiakkaidemme elämään sellaista sisältöä, joka on maailmasta muutoin vähissä: yhteisöllisyyttä.

Onko sinun arvosi yhteisöllisyys? Entä paikallisuus? Näkyykö nämä arvot valinnoissasi? Kommentoi!

Vai onko #supportyourlocal vain hashtag, joka saa sinut näyttämään hyvältä muiden silmissä?

Valinta on sinun.

kirjoittaja on liikunnan ammattilainen ja pienen yrityksen omistaja
Kirjoittajasta

Elina

Olen Elina Laine, kahden liikunta- ja hyvinvointiyrityksen omistaja, liikunnan moniottelija ja boheemi keijukainen.

Jatka lukemista

%d bloggaajaa tykkää tästä: