fbpx
kukat, avoimet kämmenet

Koronatiedote päivittyy tilanteen mukaan ja nyt käytössämme olevat rajoitukset voivat muuttua nopeastikin, mikäli Covid -19 leviäminen kiihtyy tai hidastuu.

päivitetty 20.4.2021

Tuntien varaaminen


– Varaathan paikkasi tunneilta, sillä asiakaspaikkoja on vähennetty viruksen leviämisen estämiseksi. Varausjärjestelmästä löydämme tarpeen tullen myös kaikkien tunneille osallistuneiden yhteystiedot, meille ei tule satunnaisia osallistujia.

Tuu virtuaalikierrokselle Zenanaan!

– Koska paikkoja on vain kolmasosa koko kapasiteetistamme, pyydämme mitä kauniimmin, että otat huomioon muut jumppaajat perumalla varauksesi, mikäli olet estynyt tulemaan paikalle. Näin toimimalla mahdollisimman moni pääsee halutessaan osallistumaan tunneille. Peruminen onnistuu omatoimisesti 2h ennen tunnin alkua, sen jälkeen tekstiviestitse 050-9115265. Meillä on myös oikeus leimata käyttämättä jäänyt varaus. Katso sopimusehdot

– Käytämme livestreaming -sovelluksena Zoomia. Tutustu Zoomin käyttöön tässä postauksessa. Tunnit kuvataan suorana lähetyksenä ja voit osallistua niihin kotoa käsin. Tunnit ovat normaalin hintaiset ja leimaamme korttisi etänä. Online-treenit ovat edelleen käytössäsi ilman erillistä maksua.

– Käytä ostoksia tehdessäsi ensisijaisesti verkkokauppaamme. 

Studiolla

– Lapsia ei toistaiseksi saa tuoda mukana treenin ajaksi

– Tunnit ovat poikkeuksellisesti 45min mittaisia. Tuntien väleissä on näin 15min, jona aikana edellisen tunnin treenaajat poistuvat. Seuraavan tunnin osallistujat odottelevat kiltisti vuoroaan oven takana, näin sali ehtii tuulettua kunnolla ennen seuraavaa tuntia. Tämä on ensisijaisesti turvallisuuteesi liittyvä asia ja toivomme, että otat nämä toimet vakavasti

– Sisäänkäynti tunnille tapahtuu normaalisti vastaanoton kautta, ulos mennään takaovesta. Näin rajoitamme lähikontakteja ja asiakasmäärää studion tiloissa. Tavarat tuodaan tästä syystä treenin ajaksi saliin

– Asiakaspaikat on merkitty rastilla studion lattiaan. Kaikki rastit ovat vähintään 2m päässä toisistaan ja niitä on yhteensä 16kpl. Ohjaajalle on oma tilansa, joka on niin ikään rajattu lattiaan.

– Tämä on varmasti itsestäänselvyys: mikäli et ole täysin terve, ethän tule paikalle lainkaan, vaan jäät kotiin lepäämään.

– Saapuessasi desinfioi kädet heti vastaanotossa

– Tunnille leimaaminen tapahtuu joko vastaanotossa tai ohjaajan mobiililaitteella. Vältämme myös leimaustilanteessa lähikontaktia.

– Mikäli lähipiirissäsi on koronavirustartunnan saanut, pidäthän 14 vuorokauden välin ennen palaamistasi treenaamaan. Tällä aikaa, mikäli olet itse terve, voit jatkaa treenaamista Zoomin välityksellä.

– Oman jumppamaton käyttö on suositeltavaa, meiltä saa kuitenkin edelleen mattoja, puhdista se treenin päätteeksi

– Omaa kasvomaskia saa ilman muuta käyttää tunneilla.

– Suojaa muita yskimällä/aivastamalla kyynärtaipeeseen/hihaan

– Mikäli sinulla on kysyttävää mm. korteista, olethan meihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse elina@zenanahollola.fi tai laura@zenanahollola.fi

Koronatiedote päivittyy tilanteen muuttuessa. Tervetuloa treenaamaan, pidetään yhdessä huoli toisistamme!