fbpx

Tämä uutinen päivittyy, seuraa keskitetysti uutisointiamme Zenanaan liittyen. Uusin uutinen on ylimpänä, alimpana ensimmäinen.

28.1.2022 7:30

Koronaministerityöryhmä on päättänyt torstai-iltana, että koronarajoitusten purku aloitetaan helmikuussa. Me emme vielä tiedä, miten se tarkalleen ottaen tulee tapahtumaan Zenanan kohdalla, sillä asia jää Aluehallintoviraston päätettäväksi.

Päätös tehdään sairaalakuormituksen ja hoitohenkilöstön vajeen perusteella. Toivomme, että pienyrityksenä voimme osaltamme helpottaa näitä ongelmia.

26.1.2022 klo 7:00

Paikallisen pienyrittäjän tuki olet sinä, asiakas. Nyt voit ostaa vuosikortin vanhalla hinnalla 499€ (norm. 549€) Tämä hinta on voimassa vain sulkuajan. Sulku on tällä hetkellä 9.2.2022 saakka, mutta se voidaan myös purkaa aikaisemmin, mikäli sairaanhoidon tilanne helpottuu.

25.1.2022 klo 17:30

Päijät-Hämeen aluehallintovirasto on päättänyt tänään jatkaa liikuntatilojen, kuten Zenana, sulkua 9.2.2022 saakka.

Haluamme muistuttaa, että edelleen rajoitukset voidaan purkaa, mikäli sairaanhoidon kuormitus tasaantuu. Sairaanhoito on tällä hetkellä kuormittunut sekä potilasmäärästä että hoitohenkilöstöpulasta. Lue tiedote >>

Olemme nyt poistaneet kaikki tunnit varaimelta 31.1. saakka ja jatkamme poikkeusaikataululla siihen saakka.

Zoom-tuntien lisäksi tulemme avaamaan livenä studiolla sekä Yinjooga- että Yin+kehomeditaatiota, joihin edellytämme varausta normaaliin tapaan.

Perjantai 28.1.
klo 19:00 Yinjooga 60min

Sunnuntai 30.1.
klo 18:00 Yin+kehomeditaatio 90min

Maanantai 31.1.
klo 19:00 Yinjooga 60min

Livetunnit studiolla edellyttävät terveysturvallisuuden huomiointia, mihin olemme jo tottuneetkin

 • varaa paikkasi varaimelta normaaliin tapaan
 • vältä lähikontaktia: tunnille on rajattu määrä paikkoja
 • käytä käsidesiä, jota löytyy kaikkialta hallista
 • tule paikanpäälle vain terveenä

23.1.2022 klo 10:00

Rajoitukset ovat voimassa 26.1.2022 saakka, eikä jatkosta ole vielä olemassa virallista tietoa. Seuraamme sulkupäätöstä tehdessämme Aluehallintoviraston määräyksiä ja ymmärrämme harmituksen viime tipassa tulevista ja osin epäselvistä ohjeistuksista.

Pyrimme parhaamme mukaan tulkitsemaan määräykset ja avaamaan niiltä osin, kun ne koskevat Zenanaa. Tällä hetkellä rajoitusten alla on ryhmäliikunta.

Pienen piirin kokoontumiset sen sijaan eivät ole kiellettyjä ja tästä syystä voitkin varata itsellesi omatoimitreenin.

Varauksiin tarvitaan voimassa oleva tuote Zenanaan.

Tiedotamme heti, kun tiedämme uusista määräyksistä lisää.

13.1.2022 klo 8:00

Sulkuajan aikataulu osa 2 on nyt valmis ja se alkaa tänään. Sen arvioitu voimassaoloaika on 26.1.2022.

Huomaathan, että rajoitusten purkaminen aikaisemmin voi vaikuttaa voimassaoloaikaan.

11.1.2022 klo 21:30

Suunnittelemme aikataulua poikkeusajalle. Olemme myös luoneet oman kortin Zoom-tunneille.

11.1.2022 klo 19:50

Koronasulku jatkuu

Aluehallintoviraston määräyksellä koronasulkua jatketaan 26.1.2022 saakka. Tämä oli odotettu, vaikkakin valitettava päätös.

MIkäli haluat jäädyttää korttisi tai pidentää sen käyttöaikaa, olethan ystävällinen ja olet meihin yhteydessä, joko puhelimitse 0509115265 tai sähköpostilla elina@zenanahollola.fi tai laura@zenanahollola.fi.

Ymmärrämme, mikäli katsot jäädyttämisen tai jatkamisen itsellesi tarpeelliseksi. Arvostaisimme kuitenkin tukeasi tässä äärimmäisen tukalassa tilanteessa, jossa elinkeinomme on käytännöllisesti katsoen jäädytetty ilman mahdollisuutta minkäänlaiseen kompensaatioon.

Meille yrittäjille Zenana on valtava ammatillinen ja taloudellinen panostus. Yrityksemme on molemmille pääelinkeino, kokoaikainen työ mutta myös kovan työn ja intohimon tulos. Me aiomme tehdä kaikkemme, että selviydymme tästä(kin) sulusta ja pääsemme vihdoin aloittamaan kauden tammikuun lopulla.

Haluammekin nyt tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua Zoom -tunneille rajattomasti 1kk ajan hintaan 19€. Kortin voimassaoloaika on 30 päivää ja se oikeuttaa osallistumisen myös livetunneille, sulun päättyessä. Kortin ostaneille lisäämme automaattisesti kuukauden verran treeniaikaa nykyisen korttituotteen jatkoksi.

Aikataulu

Tulemme tekemään sulkuajalle kokonaan oman aikataulun. Sinun ei tarvitse poistaa varauksia, vaan tyhjennämme aikataulun koko sulun ajaksi. Tästä lisää hieman myöhemmin.

Otamme vastaan toiveita toimivista Zoom-tunneista!

Tulemme myös huomioimaan aikataulusuunnittelussa hieronta-aikojen sijoittelun ilta-aikaan. Olemme avanneet oman hieronta-aikataulun, josta voit käydä nappaamassa itsellesi ajan hierontakäsittelyyn.

Maksuvälineinä hierontaan käy

 • käteinen
 • debit- ja creditkortit
 • ePassi hyvinvointi, Smartum hyvinvointi ja Eazybreak hyvinvointi (vain Laura)
 • Mobile pay
 • Hyvinvointi -lahjakortti

Meillä on hirveä ikävä teidän iloisia kasvojanne ja toivomme niin kovasti näkevämme tämän ikävän ajan jälkeen. Sitä ennen “nähdään” Zoomissa.

11.1.2022 klo 18:00

Aluehallintovirasto on nyt päättänyt määrätä liikuntatilat suljettaviksi 2004 ja sitä vanhemmilta liikkujilta.

Tiedotamme lisää myöhemmin.

11.1.2022 klo 8:00

Nyt on kieltämättä hieman jännät paikat. Rajoitukset ovat voimassa huomiseen saakka, jatkosta me emme vielä tiedä.

Koska sitten tiedämme lisää?

Vastaus on yksinkertaisesti: samaan aikaan kuin sinäkin. Toisin sanoen, aika järjestellä tunnit ja työtehtävät torstaista eteenpäin jää aika vähiin, mikäli sulkupäätös tulee.

Me emme voi tehdä toimenpiteitä etupainotteisesti ilman viranomaisen määräystä, sillä olemme yksityinen yritys ja johonkin maailmanaikaan meillä oli vielä oikeus järjestää yritystoimintamme siten, kun parhaaksi näemme. Näin ei ole enää, vaan elinkeinoamme rajoitetaan ilman reagointiaikaa.

Mikäli sulkupäätös tulee, se tarkoittaa jälleen sitä, että joudumme reagoimaan äärimmäisen lyhyellä, yhden päivän aikajänteellä. Ketteryys on aina ollut Zenanan voimavara, mutta nyt koemme, että ei voida enää puhua ketteryydestä.

Me olemme käytännössä pakotettuja kehittämään uutta liiketoiminnan mallia aina kaksi viikkoa kerrallaan, pitäen kuitenkin mielessä sen, että rajoitukset voidaan myös purkaa yhtä nopeasti kuin ne on asetettukin. Tästä meillä on kokemusta viime keväältä, kun rajoitukset purettiin yhdessä päivässä.

Pyydämme edelleen sinulta kärsivällisyyttä tässä tilanteessa. Olemme jo pitkään joutuneet elämään arkea, joka on ajoittain täysin ennalta-arvaamatonta ja epäreiluakin.

Me teemme parhaamme toimiaksemme terveysturvallisesti, mutta ohjeet ovat vaillinaiset tai osin jopa täysin ristiriidassa yleisen oikeustajun kanssa. Tässä me kuitenkin olemme, odottaen mitä meidän huomenna odotetaan tekevän.

Äänestä nyt jaloillasi, me tuotamme edelleen “ryhmä”liikuntatunteja Zoomissa. Olemme myös tehneet äkkiloikan kuntouttavalle puolelle ja avanneet hierontapisteen. On nyt täysin sinusta kiinni, onko Hollolassa vielä yksityistä elinkeinoa harjoittavia liikunnan ammattilaisia, meitä on täällä Hollolassa muitakin kuin Zenana.

Käytä siis “ääntäsi” ja osta pienyritykseltä juuri nyt.

Tarvitsemme sinun uskoasi meihin. Osta siis korttituote nyt, sen käyttöaika lähtee vasta kun käytät sitä ensimmäisen kerran. Lahjakortin tai saldon latauksen käyttöaika on 12kk ostohetkestä.

tai varaa aikasi hierontakäsittelyyn

10.1.2022

Tämänhetkiset rajoitukset ovat voimassa 12.1.2022 saakka. Jatkosta meillä ei ole vielä tietoa, mutta seuraamme tilannetta tiiviisti. Toivomme tosiaan, että tämänhetkiset rajoitukset ovat kohdentuneet oikein viruksen leviämisen estämiseksi.

8.1.2022

Hieronta-ajanvaraus on nyt auki. Aikoja voi varata luomalla asiakastunnus ja kirjautumalla järjestelmään.

6.1.2022 klo 7:30

Olemme seuranneet koronatartuntatilanteen kehittymistä tiiviisti ja uusimman Aluehallintoviraston tiedotteen mukaan odotettavissa on sulun jatkuminen Uudellamaalla, Päijät-Sote tiedotteessaan suosittaa samaa jatkoa myös Päijät-Hämeeseen.

Olemme äärimmäisen pahoillamme tästä. Toimimme hyvinvoinnin ja terveyden asialla, asiakkaamme ovat poikkeuksetta sitoutuneet toimimaan koronaturvallisella tavalla.

Zenana on sitoutunut ennaltaehkäisevään toimintaan, sillä liikunnan avulla voidaan ehkäistä mm. koronaviruksen vakavia tautimuotoja altistavia tekijöitä, kuten ylipaino 2-tyypin diabetes. Haluamme olla varmistamassa oman osuutemme terveydenhuollon kantokyvyn kestävyydestä nyt ja tulevaisuudessa!

Zenana on myös yhteisö, jossa ihmiset tapaavat toisiaan muutoinkin kuin puuskuttaen ja hikoillen: meillä hoidetaan myös sosiaalisia suhteita ja kokoonnutaan joogaamaan, hengittämään ja hiljentymään yhdessä.

Nyt olemme siinä tilanteessa, että meidän on mietittävä vaihtoehtoisia tapoja toimia. Astumme nyt askelen sivulle ja siirrymme ennaltaehkäisevältä puolelta takaisin korjaavan ja kuntouttavan palvelun puolelle.

Tulemme näinollen avaamaan hierontapisteen Zenanan tiloihin aivan lähiaikoina. Nyt jos koskaan sinulla on mahdollisuus tulla heittää vapaalle ja tulla käsittelyyn. Varauskalenteri on kohta auki

Tutustu myös hinnastoon >>

31.12.2021 klo 11:00

Sekä Zoom- että yksityistunteja lisättynä varaimelle. Laura ohjaa kaikki allaolevat tunnit, silläaikaa Elina lataa vuorostaan akkuja.

Sunnuntai 9.1.
17:00 Teho30
17:30 FaMe30
18:00 Yin+jooga nidra

Maanantai 10.1.
17:00 Farkkupeppu45
17:45 FasciaMethod30

Tiistai 11.1.
17:00 Tabata30
17:30 Core30
18:00 FasciaMethod30

Keskiviikko 12.1.
18:00 Totalbody45
18:45 FasciaMethod45

Kaikki tunnit löytyvät varaimelta. Niihin ei ole välttämätöntä ilmoittautua, hyödynnä nyt pikaiset 30min treenit tai yhdistä kaksi yhteen. Kertakorttilaiselta leimaamme 2x30min tunnista vain yhden leimauksen.

30.12.2021 klo 10:30

Varaa Zenanan tilat yksityiskäyttöön

Olemme saaneet runsaasti palautetta koskien kotona treenaamisen haasteita. On aivan selvää, että osa Zenanan viehätystä onkin rauhallinen tila, johon ei pyykkivuoret, pölypalleroiset tai muuta pienet tai suuremmat häiriötekijät yllä.

Siksi haluammekin tarjota sinulle tilaisuuden jatkaa treenaamista rauhallisissa ja treenaamiseen soveltuvissa sisätiloissa, koko sulun ajan. Myös PadelMarina pitää ovet auki samalla idealla.

Voit siis varata itsellesi ja pienelle kaveriporukalle (1-6hlöä) Zenanan tilat välineineen. Emme peri erillistä vuokraa, vaan leimaamme korttisi normaaliin tapaan.

Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa korttia, sellaisen voi käydä lataamassa verkkokaupassamme >>

Käytössäsi on kaikki Zenanan välineet: pumppisetit, matot, käsipainot spinningpyörät jne. Valmiita soittolistoja soitettavaksi löydät pian Spotifysta

Varaus-ja peruutusehdot ovat sama kuin muissakin varauksissa >>

Toimi näin:

 • valitse varaimelta sopiva treeniajankohta
 • tee varaus yhdellä nimellä
 • 1 tunti= 1 leimaus
 • saavu paikanpäälle

Varauksia voi tehdä jo nyt.

29.12.2021 klo 21:00

Varaimelle on avattu ensimmäiset Zoom -tunnit. Ensimmäisen sulkuviikon tunnit pitää pääosin Elina, toisen sulkuviikon Laura.

Tunneille ei edellytetä varauksia. Huolehdi kuitenkin, että koko nimesi näkyy meille saapuessasi tunnille. Huomaathan, että tunteja on eri mittaisia ja kaikki soveltuvat kotioloihin.

Siirry varaimelle:

Torstai 30.12.
17:00 Farkkupeppu45 (matto ja käsipaino/levypaino 3-5kg)
vastaanotto auki 16:00-18:30

Uudenvuoden aattona 31.12. ei tunteja
vastaanotto auki 16-18

Uudenvuoden päivänä 1.1. ei tunteja
vastaanotto suljettu

Sunnuntai 2.1.
17:00 Teho30 (matto ja villasukka)
17:30 FasciaMethod30 (matto ja hierontapallo)
18:00 Yin60 (matto, bolsteri ja blokki/blokkeja)
vastaanotto auki 16:30-19:30

Maanantai 3.1.
17:00 Farkkupeppu45 (matto ja käsipaino/levypaino 3-5kg)
17:45 FasciaMethod30 (matto ja hierontapallo)
vastaanotto auki 16:30-18:30

Tiistai 4.1.
18:00 Tabata30 (matto)
18:30 FasciaMethod30 (matto ja hierontapallo)
vataanotto auki 17:30-19:30

Keskiviikko 5.1.
17:00 Barre45 (keppi tai tuoli)
17:45 Joogaflow45 (matto ja blokki)
vastaanotto auki 16:30-19:00

Torstai 6.1.
18:00 Farkkupeppu (matto ja kuminauha)
vastaanotto auki klo 17:30-19:15

Perjantai 7.1.
17:00 Teho30 (matto)
18:00 Dance30
vastaanotto auki klo 16:30-19:00

Lue lisää Zoomista >>

29.12.2021 klo 8:00

Kaikki sulkuajalle 30.12.-12.2. sijoittuvat ryhmäliikuntatunnit on nyt poistettu varaimelta. Samalla poistuivat kaikki tunneille tehdyt varaukset.

Näin ollen sinulla säilyy varausoikeudet (koskee lähinnä kertakorttilaisia.)

Poikkeusaikataulu ilmestyy tämän päivän aikana varaimelle. Huomaathan, että

 • tunteja on päivittäin
 • otamme mukaan kaikki Zoomissa hyvin toimivat tunnit, kuten Teho, Totalbody, Barre, FasciaMethod, Jooga, Core ja Farkkupeppu.
 • Zoom-tunneille ei tehdä varauksia etukäteen, odotushuone avautuu n. 15min ennen tunnin alkua

  Kaikki ZenanaOnlinen videot ovat edelleen käytössäsi.

28.12.2021 klo 16:22

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tänään tehnyt päätöksen sulkea mm. liikuntatilat koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tämä päätös koskee valitettavasti myös liikuntastudioita, kuten Zenana.

Sulku alkaa torstaina 30.12.2021 ja jatkuu aina 12.1.2022 saakka.

Zoom-tunnit ovat pyörähtäneet jo käyntiin ja tulemme tekemään sulkuajalle oman aikataulun. Kaikki poikkeusajan tunnit lähetetään Zoomin välityksellä koteihin.

Tulemme tiedottamaan tästä myöhemmin, joten pysythän kuulolla!

Lue AVIn tiedote >>

Vastaa