fbpx

Päivitetty 22.4.2022

Kokosimme tähän uutiseen muutamia kysymyksiä, joihin tällä hetkellä vastaamme eniten.

Niistä saattaa olla sinulle hyötyä pohtiessasi hinnastonmuutoksen vaikutuksia omaan asiakkuuteesi. Voit käydä tutustumassa sekä vanhaan että uuteen hinnastoon täällä>>

K: Kaverini on ollut jäsenyyssalilla ja hänen oli vaikea irrottautua määräaikaisesta sopimuksesta.

Vastaus: Tarkensimme sopimusehtoja nimenomaan asiakasnäkökulmasta, halusimme mahdollistaa irtisanoutumisen ja kanta-asiakkuuden siirtämisen toiselle henkilölle myös kesken sopimuskauden. Toisin sanoen, mikäli kanta-asiakkuudesta haluaa sittenkin eroon, se on täysin mahdollista sopimusehtojen puitteissa.

Zenanan jäsenyyssopimus ei jatku automaattisesti, vaan jäsenyys päättyy kun tuotteen käyttöaika päättyy. Tämän jälkeen sopimus tehdään uudelleen, mikäli haluat jatkaa treenaamista Zenanassa. Tämä käytäntö ei ole muuttunut.

Kuluttaja-asiamiehellä on myös oma ohjeistuksensa kuntosalien ja liikuntastudioiden jäsenyyksien suhteen. Voit kurkata ohjeistusta täältä >>

K: Olen juuri ostanut 10-kortin, kuinka pitkään voin käyttää sitä?

Vastaus: Kertakortit saa käyttää aivan normaaliin tapaan loppuun saakka. Kertakorttien myynti loppuu 31.3.2022. Kannattaa siis hyödyntää tämä mahdollisuus nyt.

Siirtymäaikaa on siis parhaimmillaan vuosi.

K: Kaverini/sukulaiseni toiselta paikkakunnalta käy Zenanassa vieraillessaan luonani. Pääseekö hän enää kertamaksulla mukaan jumppaan?

Vastaus: Tutustumisviikko on edelleen tuttuun tapaan käytössä. Kertamaksun tilalle olemme luoneet Päiväpassin heille, jotka ovat mahdollisesti käyttäneet Tutustumispassin ja haluavat mukaan satunnaisesti.

K: Jatkuvatko Zoom -tunnit edelleen?

Vastaus: Zoom -tunnit jatkuvat niin pitkään kun niille on tarvetta.

K: Eikö tämä tule kertakorttilaiselle kalliiksi?

V: Ymmärrämme huolesi. Omien asiakastietojen “Omat tiedot” -kohdassa on koottuna oma harjoitteluhistoriasi Zenanassa. Näet suoraan sieltä, kuinka monta kertaa todellisuudessa olet treenannut Zenanassa. Ehkä olet myös treenannut jo yli 6kk? Tai 12kk?

12kk kanta-asiakas treenaa (45€) 50€ kuukausimaksulla:
2x/viikko (5,6€) 6,5€/kerta
3x/viikko (3,75€) 4,2€/kerta
4x/viikko (2,8€) 3,1€/kerta

10 kerran kortilla yksi treenikerta on 8,5€
20 kerran kortilla taas 7,7€

Jäsenyydellä on jostain syystä luksusleima, mutta todellisuudessa kyse on siitä, kuinka lujasti olet päättänyt käydä tunneilla. Pitkäjänteinen harjoittelu oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi edellyttää aina jonkin tason sitoutumista. Omaan hyvinvointiin sijoittaminen maksaa itsensä takaisin moninverroin. 50€:lla saat

  • puolikas tankillinen bensaa
  • hieman reilut 3kk sohvalla istumista Netlixiä katsellen
  • yhden lenkkitossun
  • yhden taksimatkan lauantai-iltana ravintolasta kotiin
  • 7kpl kauniita ruusuja kimpuksi sidottuna

tai kuukausi rajattomasti jumppaa, joogaa, barrea, spinningiä, totalbodya, zumbaa..

K: Miksi teette näin?

Vastaus: Vastaus on monitahoinen, jossa kaikki asiat liittyvät toisiinsa. Kertakorttituote poistuu kokonaan meidän järjestelmästämme, se on yksi konkreettinen syy.

Toinen, hieman edellistä laajempi, on jatkuvuus. Jatkuvuus puolestaan ulottuu yrityksessä kaikkialle: työntekijöihin, palvelun laatuun, määrään ja henkilökohtaisuuteen, ammattitaidon kehittämiseen, investointeihin. Kaikkialle. Ei ole olemassa yhtä yksittäistä syytä, vaan kyse on kokonaisuudesta.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: