fbpx

ZOOM -tunnit ovat olleet meille “silta vaikeiden aikojen yli”. Me haluaisimme enemmän kuin mielellämme heittää vesilintua streamingkameralla! Myös asiakaskyselyssä saimme pyyhkeitä sen toiminnallisista rajoitteista.

Ehkä hieman yllättäen palautteista kävi myös ilmi, että osalle tunneista olikin matalampi kynnys osallistua kotioloissa! Olemme tietenkin iloisia ja tyytyväisisä, että olemme onnistuneet houkuttelemaan osallistujia myös sieltä, missä Zenanaa ei ole lähimaillakaan!

Yhteistä sekä kritiikille että kiitokselle oli tunnin sisältö ja yhteyden toimivuus. Parhaiten livestreamingtunnit toimivatkin rennommilla ja “paikoillaan pysyvillä” tunneilla, kuten
– Pilates
– Joogat (poislukien Easy Jooga)
– FasciaMethod
– Pumppi

Tästä syystä aiommekin pitää kameran esillä marraskuun alusta lähtien vain kyseisillä tunneilla, mikäli tartuntatilanteeseen ei tule muutosta huonompaan suuntaan.

Palautathan siis mahdolliset Pumppi-vuokravälineesi viimeistään lokakuun loppuun mennessä!

Samalla palautamme käytännön, jonka mukaan tunti voidaan perua liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Minimiosallistujamäärät ovat aamutunneille 3 ja illan tunneille 5. Tästä voit lukea lisää sopimusehdoista.

ZenanaOnlineen kuvatut tunnit ovat edelleen käytössäsi, myös ne aivan alun haparoivat videot 😀 Kokosimme videot kotisivullemme, jossa ne ovat edelleen sinun käytössäsi.

Vastaa