fbpx
Henkilökunta Zenana

Ohjaajaesittelyssä Elina Laine

“No pain. Piste.”

Moi!

Nimeni on Elina Laine ja olen Zenanan toinen omistaja sekä viestintävastaava ja boheemi keijukainen. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 1992 alkaen. Ekan tuntini pidin koulun juhlasalin lavalla ja c-kasetti soi silloin “2Unlimitediä”.

Näiden vuosikymmenien aikana olen ollut mukana ohjaamassa ryhmiä tuolta koulun juhlasalista pieneen studioon ja aina valtavaan, kansainväliseen kuntosaliketjuun saakka maalla, merellä ja ilmassa!

nainen, hymy, elina laine
Elina Laine

Ryhmäliikunnassa minua kiehtoo musiikki ja yhdessä tekemisen meininki. Taidan olla vähän höpsö, sillä pidän myös tanssimisesta yksin olohuoneessa ja laulan autossakin täysin estottomasti.

Olen myös sitä mieltä, ettei fiksun liikuntaharrastuksen tarvitse olla vakavaa ollakseen tehokasta. Tämä oppi on tullut suorituskeskeiselle Elinalle kantapään kautta.

Kokemukseni ylikunnosta ja vakavasta loukkaantumisesta sekä pitkä, monipuolinen kokemukseni alalta on tuonut näkökulmaa jonka haluan jakaa kanssasi. Oma, ikääntyvä kehoni tarvitsee runsain määrin hyväksyntää ja kehotietoisuuden lisäämistä.

Olen siis juuri oikea ohjaaja sinulle, mikäli kamppailet erilaisten jaksamis- tai kehon toimintahaasteiden kanssa.

En taivu lokeroitavaksi vain tietyntyyppisten tuntien ohjaajaksi, vaan olen monipuolisuuden puolestapuhuja myös työssäni. Joko tsemppaan sinut suorituksen äärirajoille tai rohkaisen hiljentymään ja harjoittamaan hyväksyvää läsnäoloa, tavoitteestasi riippuen.

Mottoni onkin: No pain. Piste. Tule rohkeasti kokeilemaan tuntejani!

Työhistoriani löydät täältä

Elina muualla verkossa:

Elixir ja Elixia -tuoteperheen lempilapsi Fitness Fusion

Linkedin -profiili
Zumba -ohjaajaprofiili

Näin minusta tuli yrittäjä

Samantapaisia artikkeleja