fbpx
mehikasvit
aloita tästä Henkilökunta

Ohjaajaesittelyssä Laura Raisio

“Olen positiivinen sekä huumorintajuinen tsemppari ja tunneillani me yhdessä pusketaan viimeisetkin toistot maaliin asti, hikipisaroita säästelemättä!”

Zenanan ohjaaja ja toinen omistaja Laura Raisio

Heippa Hei! 

Olen Laura. Kokeilin pienestä pitäen erilaisia lajeja ja harrastuksia, mutta ryhmäliikunta tuli elämääni jäädäkseen jo parikymppisenä. Ryhmäliikunnassa voi valita erilaisista tunneista sopivimmat ja itse sain ryhmässä enemmän irti kuin yksin treenatessa.

Tunnilla voi keskittyä vain musiikkiin ja ponnistaa itsestään vielä vähän enemmän, eikö? 

Olen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen ja suorittanut Liikunnan ammattitutkinnon joulukuussa 2018. Lisäkouluttauduin hierojaksi Vierumäen Urheiluopistolta vuotta myöhemmin. Aloitin vakituisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen maaliskuussa 2018 ja ohjauksiini kuuluvat mm. pumppi, tabata, step, RVP, sekä venyttely. Zenanassa ohjaan Pumppia, Totalbodya, Spinningiä, Kuntotanssia, Yinjoogaa ja FasciaMethodia.

Ohjausten lisäksi minut pitää liikkeellä koira, jonka kanssa aika kuluu lenkkeillen ja leikkien. Olen positiivinen sekä huumorintajuinen tsemppari ja tunneillani me yhdessä pusketaan viimeisetkin toistot maaliin asti, hikipisaroita säästelemättä

Laura 😊

Treenaa niin monta kierrosta kun ehdit Lauran kanssa:

..tai tule mukaan Gua shaan

Laura muualla blogissa:

Muualla netissä:
Keski-Häme: Tanssitunti saatiin tanssijoiden luo
PT-pankki

Päivitetty 9.3.2020

Samantapaisia artikkeleja

%d bloggaajaa tykkää tästä: