Zenanan VIP-asiakkuus

päivitetty 7.4.2022

VIP-asiakkuus kannattaa silloin, kun harjoittelusi on säännöllistä. Zenanan VIP-asiakkuus on satsaus omaa hyvinvointiasi kohentamaan, johon pääset mukaan 50€/kk (erikoishinta 45€/k).

Näin liityt Zenanan VIP-asiakkaaksi

 1. Tutustu alla oleviin sopimusehtoihin sekä yleisiin sopimusehtoihin
 2. Ostamalla VIP-asiakkuuden verkkokaupastamme saat tuotteen voimaan heti. Näin pääset varaamaan tunteja heti maksun suoritettuasi
 3. Pian saat myös sähköpostiisi laskun jäljelle jäävästä summasta. Laskua lyhennetään kuukausittain käyttäen samaa viitenumeroa. Eräpäiväksi valikoituu joko 1. tai 15. päivä riippuen, kumpi on lähinnä.
 4. Ongelmatapauksissa ota suoraan yhteyttä elina@zenanahollola

Määräaikainen VIP-asiakassopimus

** sopimuksen lisäys, voimassa 7.4.2022 lähtien**

 1. Sopimuksen osapuolia ovat Asiakas sekä ELaine Oy (Liikuntastudio Zenana), jäljempänä Zenana.
 2. Sopimus on kuuden (6) tai kahdentoista (12) kuukauden mittainen, määräaikainen sopimus.
 3. Zenanan VIP-asiakassopimukseen tuleva asiakastunniste on henkilökohtainen pääsyoikeus ryhmäliikuntaan. Sen väärinkäytöstä voi seurata sopimuksen purkaminen, jolloin Asiakkaalta voidaan periä sopimuksessa jäljellä olevat maksut. Tällöin ne erääntyvät maksettavaksi kerralla irtisanomishetkellä.
 4. Kuukausimaksu maksetaan sähköpostiin toimitettavalla laskulla. Zenanalla on oikeus maksun viivästyessä periä korkolain mukainen viivästyskorko ja muistutusmaksu.
  Mikäli lasku joudutaan siirtämään perintään, tulee Asiakkaan maksaa asiasta koituvat perimiskulut. Mikäli Asiakas huomautuksesta huolimatta laiminlyö sopimuksessa mainitut maksut, voidaan sopimus irtisanoa välittömästi, jolloin Asiakkaalta voidaan periä sopimuksessa jäljellä olevat maksut. Tällöin ne erääntyvät maksettavaksi kerralla irtisanomishetkellä.
 5. Asiakas voi keskeyttää tai irtisanoa sopimuksen yhden täyden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Tällöin Asiakkaalle tulee maksettavaksi irtisanoutumismaksuna 100€. Irtisanoutuminen tulee toimittaa kirjallisena ja irtisanoutumisaika on yksi täysi harjoittelukuukausi.

  Yli kymmenen päivää kestänyt sairaus voidaan hyvittää lääkärintodistusta vastaan käyttöajan lisäämisellä sopimuksen loppuun.

  Edellä mainituista asioista neuvotellaan Zenanan ja Asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti.
 6. Asiakkaalla on oikeus pitää kahden viikon loma sopimuskauden aikana. Loma-aika ei vapauta kuukausimaksuista, vaan kortin voimassaoloaikaa jatketaan loma-ajan verran.
 7. **Asiakkaalla on oikeus keskeyttää kortti sopimuksen aikana ilman erillistä syytä 1-365 päivän ajaksi. Keskeytyksestä on ilmoitettava kirjallisesti elina (at) zenanahollola.fi. Keskeytyksestä perimme sopimuksen muutoksen käsittelykuluna 20€ maksun. Keskeytys ei lyhennä määräaikaisen sopimuksen kestoa, vaan käyttöaika jatkuu keskeytyksen jälkeen sopimuskauden loppuun saakka.**
 8. Zenana varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Asiakkaalle etukäteen. Jos Asiakas kokee, että hänen etunsa ovat tästä johtuen oleellisesti heikentyneet, voi hän purkaa sopimuksen yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla.
 9. Mahdollinen sopimuksen irtisanominen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen elina@zenanahollola.fi
 10. VIP-asiakkuus voidaan siirtää toiselle asiakkaalle, Asiakkaan itsensä aloitteesta. Tällöin voimassa oleva sopimus ja jäljelle jääneet maksut siirtyvät uudelle Asiakkaalle.

  VIP-asiakkuuden siirrosta toisen henkilön nimiin perimme 20€ käsittelymaksun.