fbpx
zenana, kanta-asiakas, sopimus,

Kanta-asiakkuus kannattaa silloin, kun harjoittelusi on säännöllistä, etkä pidä pitkiä taukoja. Zenanan kanta-asiakkuus on satsaus omaa hyvinvointiasi kohentamaan ja pääset mukaan jo alkaen 45€/kk.

Tutustu sopimusehtoihin etukäteen ja varaa aika sopimuksen tekoon Yhteystietolomakkeella

Määräaikainen kanta-asiakassopimus

 1. Sopimuksen osapuolia ovat Asiakas sekä ELaine Oy (Liikuntastudio Zenana), jäljempänä Zenana.
 2. Sopimus on kahdentoista (12) kuukauden mittainen, määräaikainen sopimus.
 3. Zenanan kanta-asiakassopimukseen tuleva asiakastunniste on henkilökohtainen pääsyoikeus ryhmäliikuntaan. Sen väärinkäytöstä voi seurata sopimuksen purkaminen, jolloin Asiakkaalta voidaan periä sopimuksessa jäljellä olevat maksut.

  Tällöin ne erääntyvät maksettavaksi kerralla irtisanomishetkellä.
 4. Kuukausimaksu maksetaan kuukausittain kassalle tai vaihtoehtoisesti laskulla. Zenanalla on oikeus maksun viivästyessä periä korkolain mukainen viivästyskorko ja muistutusmaksu.

  Mikäli lasku joudutaan siirtämään perintään, tulee Asiakkaan maksaa asiasta koituvat perimiskulut. Mikäli Asiakas huomautuksesta huolimatta laiminlyö sopimuksessa mainitut maksut, voidaan sopimus irtisanoa välittömästi, jolloin Asiakkaalta voidaan periä sopimuksessa jäljellä olevat maksut.

  Tällöin ne erääntyvät maksettavaksi kerralla irtisanomishetkellä.
 5. Erityistapauksissa, kuten raskaus, pitkäaikaissairaus, muutto toiselle paikkakunnalle tai asevelvollisuus – voi Asiakas keskeyttää tai irtisanoa sopimuksen yhden täyden kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

  Yli kymmenen päivää kestänyt sairaus voidaan hyvittää lääkärintodistusta vastaan käyttöajan lisäämisellä sopimuksen loppuun. Edellä mainituista asioista neuvotellaan Zenanan ja Asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti.
 6. Asiakkaalla on oikeus laittaa kortti yhden kerran tauolle sopimuksen aikana ilman erillistä syytä (max 2vko). Tästä tauosta on ilmoitettava viimeistään 14vrk etukäteen.

  Taukoa ei hyvitetä kuukausimaksusta vaan hyvitys tapahtuu lisäämällä voimassaoloaikaa sopimuskauden päälle.
 7. Zenana varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Asiakkaalle etukäteen.

  Jos Asiakas kokee, että hänen etunsa ovat tästä johtuen oleellisesti heikentyneet, voi hän purkaa sopimuksen yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla.
 8. Mahdollinen sopimuksen irtisanominen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen elina@zenanahollola.fi ja mukaan liitettävä asianmukaiset liitteet, joilla todentaa oikeus sopimuksenkatkaisuun (esim. lääkärintodistus).

Zenana Instagramissa:

Vastaa