uutiset

Sweatshopista Zenanaksi

Vuosi alkaa pian olla päätöksessään ja on aika toteuttaa askel kerrallaan muutoksia sosiaalisen median kanavissamme. Blogimme on ollut toiminnassa pian kolme vuotta, toimien aluksi lähinnä henkilökohtaisten ajatusten tuuletuspaikkana.

Nyt siitä on tullut entistäkin enemmän yrityksemme Zenanan ääni. Onkin luonnollista vaihtaa blogin nimi yrityksemme toiminimeksi S W E A T S H O P -> Zenana

Blogimme Zenana tulee säilymään sisällöltään ennallaan, käsittelen aiheita hyvinvoinnin, unen ja harjoittelun ympärillä. Ääni on edelleen hyvin henkilökohtainen.

Yrityksessämme on kuitenkin vain yksi omistaja, joten ääni on vahvasti myös yrityksemme viesti sinulle, lukija: harjoitteleminen saa olla mukavaa, vähemmän vakavaa ja, ennen kaikkea, odotettu osa arkea.

Muut sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook ja Instagram sisältöineen tullaan yhtenäistämään ja yhdistämään. Näin tavoitamme sinut paremmin.

Asiakaskirjeessä lähestymme sinua edelleen kerran viikossa, jakaen ensimmäisenä sen kautta harjoitteluun, uneen ja syömiseen liittyviä vinkkejä, tapahtumia ja mielenkiintoisimpia tarjouksia.

Blogin lisäksi meitä pääsee tapaamaan studiolla. Pistäydy siis kylässä!

kirjoittaja on liikunnan ammattilainen ja pienen yrityksen omistaja

Samankaltaiset artikkelit