fbpx

Tämä blogi on liikuntastudio Zenanan taustalla toimivan yrityksen ääni. Blogin olemassaolo perustuu ajatukselle, että liikunta voi olla yksi ihana osa sinun arkeasi ja jonka avulla lisäät jokaiseen päivääsi laatua ja jaksamista, mielenhallintaa unohtamatta.

Ostettuani liikuntastudio Zenanan liiketoiminnan vuonna 2017 olin vasta muuttanut pois pääkaupunkimme intensiivisestä sykkeestä pieneen kuntaan Päijät-Hämeessä. Kaipasin alusta saakka väylää, jossa voisin purkaa ajatuksiani ja kokemuksiani useammasta ylikunnosta sekä suoranaisista loppuunpalamisista. Kokemusta oli kertynyt niin runsaasti, että niistä tuntuu riittävän kerrottavaa useammaksi postaukseksi asti.

En ollut kuitenkaan näiden kokemusten kanssa täysin yksin. Jaettuani ikäviä kokemuksiani ja avattuani hieman selviytymiskeinoja muille, alkoi selvitä että monelle ystävä- ja tuttavapiirissäni on käynyt ihan samalla tavoin. Mitä enemmän käsittelin ylikuntoa, sitä enemmän aloin huomata siihen ajavia ajatusmalleja.

Liikunta on monelle pakollinen suoritus, yli vedettävä viiva tehtävälistalla. Monelle yhä edelleen vain hikinen puurtaminen ja “kunnon treenipoltteen aikaansaaminen” lasketaan liikunnaksi.

Liikunnan ei aina tarvitse olla hikistä, eikä sen tarvitse tuottaa myöskään kipua tehotakseen. Liika suorittaminen ja pelkkä eteenpäin puskeminen vie liikunnasta ilon. Ilon puuttuminen taas alkaa pikku hiljaa nakertaa motivaatiota. Jos tähän yhdistelmään lisää vielä suorituskeskeisen luonteen, ollaan jo hyvää matkaa menossa kohti mahdollista ylikuntoa.

Kehon kuunteleminen jää pahasti suorittamisen alle, kun treenistä pitää saada kunnon tuntuma irti. Kunnon tuntuma taas karkaa yhä kauemmas, kun keho tottuu rääkkiin eikä vastaa enää kovaan treeniin kehityksellä. Palautumisen ja levon laiminlyönti näkyykin siinä, että harjoittelu ei tuo enää tulosta, vaan se väsyttää ja pitkään jatkuessaan uuvuttaa täysin.

Minulla on sinulle uutisia: liikunnan ei tarvitse olla pelkästään rankkaa ja hikistä puurtamista. Ajattelen niin, että jos kokemuksistani ja selviytymiskeinoistani on hyötyä edes yhdelle lukijalleni, olen saavuttanut henkilökohtaisen tavoitteeni: tehdä liikkumisesta jälleen kivaa!

Tämän vuoksi lähestynkin liikkumista ja sen tuomaa hyvää oloa monesta eri tulokulmasta: terveyden ja painonhallinnan lisäksi myös rentoutumisen ja mielenhallinnan keinoin. Tervetuloa joukkoon!

… ja tietenkin tervetuloa tutustumaan Zenanaan myös livenä

Käyntiosoitteemme on:
Liikuntastudio Zenana
Tarmontie 5, Hollola

Asiakkaamme kertovat meistä näin

“Hyvä paketti jo kasassa, hyvässä tasapainossa räväkkää jumppaa ja rauhallista joogaa”

Nimetön palaute

Tutustumaan Zenanaan?


Kokeile vaikka heti tätä 5min pikakehonhuoltoa

Etsitkö yhteistyökumppania?

Blogiyhteistyö on upea tapa saada oma tuote tai palvelu esiin. Yhteistyön avulla tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti, jolloin et kuluta markkinointiin budjetoimiasi euroja turhaan, vaan tuotteesi löytää juuri oikeat ihmiset. Ne asiakkaat, jotka ehkä eivät juuri nyt ole kiinnostuneita tuotteestasi tai palvelustasi, muistavat palata sen pariin, kun heille oikea aika on tullut. Tämän vuoksi minulle on ehdottoman tärkeää olla palautteissani rehellinen ja tästä olen myös saanut kiitosta!

Blogiyhteistyön avulla:

  • tavoitat oman kohderyhmäsi tehokkaasti
  • saat aitoa käyttäjäkokemusta ilman, että sinun tarvitsee itse lähteä liikkeelle
  • olen rehellinen palautteessani, sillä luotettavuus on minulle prioriteetti

Olen kiinnostunut

  • urheiluvaatteista ja -kengistä
  • treenivälineistä
  • palvelukokemuksista
  • vaikuttamisesta sosiaalisessa mediassa

En ole kiinnostunut

  • lisäravinteista
  • omia arvojani vastaan ristiriidassa olevista tuotteista tai palveluista
  • ostetuista mainoksista ilman omaa kokemusta
%d bloggaajaa tykkää tästä: