zenana ryhmäliikunta

Tulethan pian, kesä!

Kesän lähestyminen saa liikuntastudion taustavoimissa aikaan kuumeista lomasuunnittelua ja exceltiedostojen selailua. Tänä vuonna kevätaikataulu loppuu 15.5, jonka jälkeen alkaa alkukesä.

Alkukesän kesto on Juhannukseen saakka 23.6.

Juhannuksen jälkeen julkaisemme vielä erikseen loppukesän aikataulun.

Aikataulun tekeminen on aina yhtäaikaisesti jännittävää ja turhauttavaa. Jännittävää on se, että on aina mahdollisuus tehdä jotain uutta ja pyöritellä ajatuksia siitä, mitkä tunnit ja mitkä tuntiyhdistelmät toimisivat parhaiten ja mitkä inspiroisivat juuri sinua, asiakastamme, kokeilemaan ja innostumaan ehkä jostain uudesta.

Turhauttavaa taas on se, ettei millään saa kaikkea toimivaa, hyödyllistä, ihanaa ja uutta mahdutettua kalenteriin.

Me Zenanassa kuitenkin teemme parhaamme onnistuaksemme tavoitteessamme ja sitoudumme sovittamaan oman aikataulumme sinua varten.

Lähtökohta

Tarjontamme perusajatus on se, että meiltä löydät monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntaa. Kaikki tuntimme sopivat yhteen ja useimmat niistä voi yhdistää joko edellisen tai seuraavan tunnin kanssa ja silti säilyttää fiksu harjoitusvaikutus. 

Nämä tunnit pyrimme tarjoamaan sellaisina aikoina, että se natsaisi sinun aikatauluusi mahdollisimman hyvin. Apuna tässä tasapainoilussa käytämme kristallipalloa, noitarumpua, kahvinporoja sekä tietenkin asiakaspalautteita.

Aikataulua voi lukea myös värikoodein. Tarjonnassa on aina:

vihreitä “hikeä ja vauhtia” -tunteja, kuten esim. Totalbody, Pumppi ja Spin

keltaisia “tanssia ja vauhtia! -tunteja, kuten Dance ja Zumba

orasseja “toiminnallista” -tunteja, kuten Core ja Barre

harmaita “keho ja mieli” -tunteja, kuten Jooga ja FasciaMethod

Kaikki ohjaajamme ovat ammattilaisia ja Zenanan toimintaperiaatteisiin kuuluu myös ottaa uusia ja tuoreita ohjaajakasvoja mukaan. Näin voit asiakkaana luottaa siihen, että ohjajaamme osaavat työnsä, vaikka olisivatkin ohjaajaurallaan hyvin eri vaiheessa.

Työ kasvattaa tekijänsä!

Etsitkö työpaikkaa? Hae Zenanaan ryhmäliikuntaohjaajaksi! >>

Jotain lisää..

Perustuntien lisäksi myötäilemme myös maailmalla puhaltelevia tuulia. Tällä kertaa uutena tuntina lukujärjestykseemme tulee Rocket ja Kuntotanssi siirtyy iltapäivälle.

Rocket on dynaamista ja vahvaa vinyasajoogaa, joka vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä. Tunnilla on kaksi teemaa: aamupäivällä keskitymme energisoiviin taaksetaivutuksiin ja kiertoihin, kun taas illan tunnilla rauhoitumme tasapainoillen ja eteentaivutuksin.

Rocketin kesto on ihanat 70 minuuttia ja harjoitus päättyy Savasanaan, loppurentoutukseen. Tunti sopii kaikille tasoille, sillä muokkaamme harjoitusta ja asentoja harjoittelijan kehoa kunnioittaen.

Tanssi kuuluu olennaisena osana Zenanaa, joten lisäsimme tanssitajontaamme: Kuntotanssiin pääsee nyt myös iltapäivällä!

Kuntotanssi toimii sinulle, joka pidät lavatanssimusiikista. Se on hyvin matalan kynnyksen tunti ja pysyt mukana, vaikka kaikki askelet eivät olekaan täysin tuttuja. Tunnin kesto on 30 minuuttia ja sen voi mainiosti yhdistää heti perään alkavaan Core- tuntiin.

Jos vierastat ryhmäliikuntaa, mutta Paula Koivuniemi saavat tanssijalkasi vipattamaan, Kuntotanssi on juuri sinulle! 

..jotain jää tauolle

Kesä tarkoittaa myös sitä, että ohjaajat pitävät hyvin ansaittua lomaa. Koska monella ohjaajallamme on myös toinen/toisia töitä, on luonnollisesti meidänkin otettava loma-aika huomioon.

Haluammehan kesäloman jälkeen taas intoa puhkuvat ja hyvin levänneet ohjaajat takaisin liikuttamaan teitä parhaalla ja ammattimaisimmalla tavalla!

Tämän vuoksi tauolle jäävät tänä kesänä Teho ja Polte, joiden tilalle palaa Tabata. Myös Pilates jää kesätauolle toukokuun jälkeen.

Aamun tunneista Kuntojumppa pidetään maanantaiaamuisin aina niin ikään toukokuun loppuun saakka. Sen jälkeen maanantaiaamuisin saa nukkua pitkään, ehkäpä mökillä!

Kuntotanssi siirtyy puolestaan aamupäivästä iltapäivään. Toivomme runsasta osanottoa, nyt tanssitunteja on studiolla kolme! Näiden studiotuntien lisäksi Zumbaamme jälleen Messilän rannalla.

Zenana Zumba Messilässä

Paikka: Messilä Campingin hiekkaranta
Aika: torstaina klo 18:00
Ohjaaja: Carmel Hartikainen
Hinta: 5€ käteisellä maksettuna
Tarvitset: hikipyyhe, juomapullo (,jumppatossut, uimapuku) ja iloinen mieli

niin, ja kiinnostaisikohan sinua tutustua myös alkukesän aikatauluun?

Ole hyvä! Aikataulun löydät luonnollisesti myös varaimelta sekä täältä>>

Mitä on pienryhmäharjoittelu?

Samankaltaiset artikkelit