fbpx
Zenana

Zenanan syksy 2021

Zenanan syksy on tänä vuonna jännittävä!

Tänä syksynä uutta ja erilaista on liiketilat, joissa olemme aloittaneet toiminnan heinäkuun alusta lähtien. Zenana on yksi toimija isommassa kokonaisuudessa ja tämä tuo sinulle mm. seuraavaa hyötyä:

Sijainti valtatie 12 varrella, loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Saavuitpa sitten Hollolasta, Lahdesta, Orimattilasta tai Kärkölästä, on meille helppoa tulla autolla. Julkinen liikenne 4, 4H, 8H, 8K ja 11A pysähtyvät aivan vieressä. Jalan ja pyöräillen pääset kevyen liikenteen väyliä pitkin.

Palvelut Zenanan lisäksi liiketilassa on muutakin toimintaa, kuten esim. padelia. Miehille ja naisille on erikseen omat suihkut ja sauna sekä tiloissa sijaitsee myös viihtyisä kahvila. Lue lisää >>

Syksy lähtee siis käyntiin vauhdilla!

Sisältö

Aikataulun tekeminen on palapeli, jossa sovitellaan yhteen tiimin jäsenten käytettävyys, Zenanan tuntitarjonta, fiksut kellonajat, kävijämääräseurannan perusteella tehdyt johtopäätökset sekä tietenkin Zenanan asiakkaiden toiveet.

Syksyn palapelin kasaaminen osui lisäksi keskelle lomakautta ja sen vuoksi haluamme olla ajoissa liikkeellä.

Meiltä on toivottu mm. seuraavia asioita:

  • monipuolisuutta
  • (Lauran) Lavista tai tanssia
  • klo 19 alkavaaa Totalbodya
  • tanssia, tanssia ja vielä lisää tanssia
  • Step -tuntia
  • RAPA -ryhmän uusintakierrosta
  • joogan alkeiskurssia

Kahta viimeistä toivetta lukuun ottamatta kaikki toiveet on toteutettu syksyn aikataulussa!

RAPA -ryhmä alkaa jälleen elokuulla (ilmoita alustavasta kiinnostuksestasi täällä>>) ja joogan alkeiskurssi on kiehtova ajatus, joka hyvinkin voi löytää toteutuksensa. Kannattaa siis pysyä kuulolla näistä!

Zenanan tiimi

Aikataulua suunnitellessa on myös tärkeää löytää oikeat tekijät. Zenanan tiimi on pysynyt pääosin samana aivan alusta lähtien, vaikka pientä muuttoliikettä sekä meillepäin että meiltä poispäin on ollut. Tämä vaihtelu on luonnollista ja johtuu alamme luonteesta: monelle liikunnan ohjaaminen on lisätyö, joka elää päätyön tai muun elämän mukaan.

Näin myös tänä vuonna.

Lauantaiaamuisin teräksisellä ottella Tabataa ja Spinningiä ja ennen turvavälimääräyksiä myös Kuntonyrkkeilyä ohjannut Nella Tamminen keskittyy syksyllä perheenlisäyksen odottamiseen ja siitä syystä hän jää ohjaustyöstä hetkeksi sivuun. Me kiitämme Nellaa tähänastisesta, kiitettävästä työpanoksesta ja toivotamme rutkasti onnea ja iloa uuteen elämänvaiheeseen!

Marita Pulkkinen keskittyy niin ikään opintoihinsa ja harrastukseensa ja hänen sunnuntaiaamun Pumppituntinsa jäävät odottamaan erilaista elämäntilannetta. Jäämme kaipaamaan Maritan rautaista otetta, josta ei puutu huumoria!

Rekrytointipuolella on puolestaan onnistuttu löytämään uusi ohjaaja, jolla on tanssikuviot tiukasti hyppysissään.

Carmel Hartikainen on pitkän linjan ohjaaja, joka ottaa haltuunsa maanantai-illan klo 19:00 Zumban.

Tervetuloa Zumbaamaan Carmelin energisessä ohjauksessa!

Kesäuutuudet vakiintuvat ja uusia tanssituulia

Keväällä sisäänajetut kesän uutuustunnit Core ja Farkkupeppu ovat saaneet hyvän vastaanoton asiakkailtamme. Olemme panostaneet näissä tunneissa erityisesti siihen, että niihin voi osallistua sekä studiolla että livestreamingina. Nämä tunnit ovat olleetkin suosituimpita tuntejamme ehkä juuri tästä syystä.

Nyt ne ovat mukana myös syksyn aikataulussa.

Lavis -tunti jää syksyn tullen kokonaan pois. Sen tilalle olemme nyt luoneet oman, hypyttömän ja rauhallisemmasta, mutta silti tanssillisesta menosta pitävälle Kuntotanssi -tunnin. Tälle tunnille toivomme löytävämme kokonaan uusia asiakkaita, kuten senioreita. Tunnin sisältö suunnitellaan erityisesti heidän tarpeitaan kunnioittavalla tavalla.

Zenanan syksy on siis myös tanssillinen. Jos siis tiedät jonkun, joka etsii mukavaa tanssiporukkaa aamupäiviä ilahduttamaan, vihjaa ihmeessä Zenanasta!

Huomaathan, että korttivalikoimassamme oleva aamupäiväkortti käy aamupäivätuntien lisäksi myös klo 16 alkaville tunneille. Nämä tunnit on merkitty aikatauluun *-merkillä.

Mikäli olet kotiäiti, kolmivuorotyöläinen, seniori tai ihan muuten vain tykkäät treenata ruuhkattomasti, on tämä kortti juuri sinulle. Tämä 10 kerran kortti on muilta ominaisuuksiltaan kuin normaali kymppikortti: se on voimassa 6kk ensimmäisestä leimauksesta.

Tervetuloa vierailulle!

Samantapaisia artikkeleja

%d bloggaajaa tykkää tästä: