fbpx
zenana, admin, keyboard

Zenanan yritystarina juontaa juurensa pitkälle 80-90-luvun taitteeseen, jolloin Naisten Liikuntakeskus Zenana perustettiin Lahteen. Kolmatta vuosikymmentä myöhemmin Liikuntastudio Zenanasta tuli puolestaan tämän juonen sivuosa, kun 2015 kaksi naisyrittäjää, silloinen Zenanan omistajakaksikko, saivat idean laajentaa toimintaansa Lahden keskustasta Hollolaan.

Toiseen toimipisteeseen haluttiinkin tarjontaa sekä miehille että naisille. Hienosti käyntiin lähteneen alun jälkeen kahden toimipisteen pyörittäminen omin voimin osoittautui kuitenkin odotettua suuremmaksi haasteeksi.

Omistajanvaihdos

Zenana siirtyi liiketoimintakauppojen myötä vuonna 2017 vastikään paikkakunnalle takaisin muuttaneelle Elina Laineelle, pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaajalle ja joogaopettajalle.

Elina näki Zenanassa mahdollisuuden luoda itselleen unelmien työpaikka sekä ohjaajakollegoilleen mahdollisuus tehdä ryhmäliikuntaohjaajan työtä kukin omia vahvuuksiaan hyödyntäen.

Aikojen kuluessa on vaadittu sekä karkea- että hienosäätöä, jotta ohjaajatiimin jäsenet löytäisivät oman paikkansa ja omannäköisensä tunnit. Olemmekin Zenanassa tarkkoja siitä, että kaikki ohjaajamme ovat, paitsi valloittavia persoonia, myös liikunnan alan ammattilaisia ja moniosaajia.

Omistuspohjakin on laajentunut ja supistunut useammin kuin kerran. Liikunta-ala on haastava paikka yrittäjänä toimimiselle, sillä jokainen sentti ja euro ansaitaan sitkeällä, kovalla työllä eivätkä luonnonmullistukset ja kriisiajat ole tuoneet tähän ainakaan helpotusta.

Toimintaperiaattemme

Zenanassa on perinteisesti myös oltu mukana kouluttamassa oppisopimuskoulutuksella liikunnan ammattilaisia, jolloin saadaan paras mahdollinen startti alalle. Ohjaajatiimissämme toimii myös uusien liikunnan ammattilaisten opettaja.

Tällaiselle pohjalle on hyvä rakentaa turvallista, tehokasta ja tarkoituksenmukaista ryhmäliikuntaa.

Zenanan toiminta-ajatuksena on seurata tiiviisti ryhmäliikunnan trendejä ja muokata niistä sopiva tarjonta Hollolan ja Lahden seudun ryhmäliikunnasta kiinnostuneille asiakkaille sukupuoleen katsomatta. Trendikkyys tuo kivan mausteen perusryhmäliikunnan joukkoon.

Toinen vahva toimintaperiaate on tarjota monipuolisesti ryhmäliikuntaa tanssin ja fiiliksen, toiminnallisuuden, hikisen ja vauhdikkaan sekä kehon ja mielen ympärille rakennetun tuntivalikoiman puitteissa.

Ekologisuus ja paikallisuus ovat kolmas toimintaperiaate ja tätä peilataan mm. hankintoja tehdessä.

“Mukava, ystävällinen tunnelma ja tehokkaat tunnit!”

Zenanassa meillä on vahva usko siihen, että tulevaisuudessa tarvitaan laadukkaita palveluja tarjoavia hyvinvointistudioita.

Intiimiys ja pienikokoinen, hyvään palveluun sekä asiakaslähtöisyyteen panostava studio on suurien liikuntakeskusten ja kansainvälisten ketjujen jälkeen seuraava trendi.

Asiakkaat haluavat tulevaisuuden studiolta yksilöllisyyttä, nopeaa päätöksentekoa, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä, aitoutta ja paikallisuutta. Tähän kysyntään Zenanalla on vastaus.

Nykäise hihasta:

Elina Laine

Omistaja

Olen ryhmäliikunnan moniottelija ja hoidan studiotuntien lisäksi yritysliikuntaa, ohjaajakoulutuksia, valmennuksia, sosiaalisen median kanaviamme sekä muuta viestintää. Tämä kahden teinin äitinä ja yhden miehen puolisona.

Kirjoitan myös blogia >>

Sähköposti: elina@zenanahollola.fi


ELaine Oy
Y-tunnus 2820115-4

VERKKOLASKUTUSOHJE
Verkkolaskuosoite: 003728201154
Välittäjätunnus: 003708599126
Operaattori: LIAISON

Paperilaskut Pdf-muodossa osoitteeseen:
fennoa.FI.P.133586-8@docinbound.com

tai paperisena:

ELaine Oy
PL 64170
01051 LASKUT

%d bloggaajaa tykkää tästä: