Zenanan tarina jatkuu vahvana

Liikuntastudio Zenanan omistajuus siirtyi vuonna 2017 ryhmäliikuntaohjaaja ja joogaopettaja Elina Laineelle.

Elina näki Zenanassa mahdollisuuden luoda unelmien työpaikan itselleen ja tarjota ohjaajakollegoilleen mahdollisuuden toteuttaa ryhmäliikuntaohjaajan työtä omien vahvuuksiensa pohjalta.

Vuodet ovat vaatineet jatkuvaa hienosäätöä ja ohjaajatiimin jäsenten paikkojen löytämistä. Zenana panostaa siihen, että kaikki ohjaajat ovat paitsi valloittavia persoonia myös liikunnan alan ammattilaisia ja moniosaajia.

Omistuspohja on vaihdellut ajan myötä, mutta Zenana on selvinnyt haasteista sitkeällä asenteella ja kovan työnteon avulla.

Zenanan toimintaperiaatteet

Yksi Zenanan toimintaperiaatteista on kouluttaa uusia liikunnan ammattilaisia oppisopimuskoulutuksella. Ohjaajatiimiin kuuluu myös uusien liikunnan ammattilaisten opettaja. Tämä luo vahvan perustan turvalliselle, tehokkaalle ja tarkoituksenmukaiselle ryhmäliikunnalle.

Zenanassa seurataan tiiviisti ryhmäliikunnan trendejä ja muokataan tarjontaa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tarjonta on suunniteltu kiinnostamaan Hollolan ja Lahden seudun ryhmäliikunnasta kiinnostuneita asiakkaita sukupuolesta riippumatta. Trendikkäät vaihtoehdot tuovat uuden mausteen perinteiseen ryhmäliikuntaan.

Toinen vahva toimintaperiaate on monipuolisen ryhmäliikunnan tarjoaminen eri teemojen ja tuntityyppien kautta. Tarjoamme tunteja, jotka perustuvat tanssiin ja fiilikseen, toiminnallisuuteen, hikiseen ja vauhdikkaaseen treenaamiseen sekä kehon ja mielen hyvinvointiin.

Zenana haluaa tarjota vaihtoehtoja myös eri elämänvaiheissa. Pienryhmässä treenaavat mm. vauvat vanhempansa kanssa ja Startti -ryhmä auttaa takaisin liikunnallisen elämäntavan pariin.

Ekologisuus ja paikallisuus ovat kolmas tärkeä toimintaperiaate Zenanassa. Yritys pyrkii tekemään ekologisesti kestäviä hankintoja ja tukemaan paikallisia toimijoita. Tämä näkyy esimerkiksi hankinnoissa ja yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.

Mitä me lupaamme sinulle

Zenanassa uskotaan vahvasti siihen, että tulevaisuudessa tarvitaan laadukkaita hyvinvointistudioita, jotka tarjoavat palveluja yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Zenana haluaa olla edelläkävijä tässä trendissä tarjoamalla intiimin ja hyvään palveluun panostavan studion.

Asiakkaat haluavat tulevaisuuden studiolta yksilöllisyyttä, nopeaa päätöksentekoa, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä, aitoutta ja paikallisuutta. Zenana vastaa tähän kysyntään tarjoamalla juuri näitä elementtejä. Studion ilmapiiri on lämmin ja ystävällinen, ja tunnit on suunniteltu tehokkaiksi ja monipuolisiksi.

“Mukava, ystävällinen tunnelma ja tunnit sinun tavoitettasi tukemaan” – Tämä on Zenanan lupaus asiakkailleen.

Miksi juuri Zenana?

Zenana on paikka, jossa asiakkaat voivat toteuttaa liikunnan intohimoaan ja löytää oman tapansa pitää huolta kehosta ja mielestä. Olipa kyseessä tanssillinen ryhmäliikunta, toiminnallinen treeni tai kehon ja mielen hyvinvointiin keskittyvät tunnit, Zenana tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja.

Zenanan tarina jatkuu innostavalla ja omaleimaisella otteella. Se on paikka, jossa liikunnasta nautitaan yhdessä ja jokainen asiakas voi tuntea itsensä tervetulleeksi.

Zenanan kotisivuilla tutustut tarkemmin studion tarjontaan. Löydä oma polkusi hyvinvoinnin tiellä.

Tervetuloa Zenanaan – paikkaan, jossa liikkumisesta voi tulla sinullekin elämäntapa!

Elina Laine

Omistaja

Olen ryhmäliikunnan moniottelija ja hoidan studiotuntien lisäksi yritysliikuntaa, ohjaajakoulutuksia, valmennuksia, sosiaalisen median kanaviamme sekä muuta viestintää. Tämä kahden teinin äitinä ja yhden miehen puolisona.

Kirjoitan myös blogia >>

Sähköposti: elina@zenanahollola.fi


ELaine Oy
Y-tunnus 2820115-4

VERKKOLASKUTUSOHJE
Verkkolaskuosoite: 003728201154
Välittäjätunnus: 003708599126
Operaattori: LIAISON

Paperilaskut Pdf-muodossa osoitteeseen:
fennoa.FI.P.133586-8@docinbound.com

tai paperisena:

ELaine Oy
PL 64170
01051 LASKUT