fbpx

Zenanan yritystarina juontaa juurensa pitkälle 80-90-luvun taitteeseen, jolloin Naisten Liikuntakeskus Zenana perustettiin Lahteen. Liikuntastudio Zenana sai puolestaan alkunsa vuonna 2015 kahden naisyrittäjän ideasta laajentaa toimintaansa Lahden keskustasta Hollolaan. Toiseen toimipisteeseen haluttiinkin tarjontaa sekä miehille että naisille.

Hienosti käyntiin lähteneen alun jälkeen kahden toimipisteen pyörittäminen omin voimin osoittautui kuitenkin odotettua suuremmaksi haasteeksi.

Omistajanvaihdos

Hollolan liiketoiminnan osti vuonna 2017 vastikään paikkakunnalle takaisin muuttaneelle Elina Laineelle, pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaajalle ja joogaopettajalle.

Elina näki Hollolassa mahdollisuuden luoda itselleen unelmien työpaikka sekä ohjaajakollegoilleen mahdollisuuden tehdä ryhmäliikuntaohjaajan työtä arvostettuna tiimin jäsenenä ja ammattilaisena, kukin omia vahvuuksiaan hyödyntäen.

Aivan alussa vaadittiin hieman hienosäätöä, jotta ohjaajatiimin jäsenet löysivät oman paikkansa ja omannäköisensä tunnit. Olemmekin Zenanassa tarkkoja siitä, että kaikki ohjaajamme ovat, paitsi valloittavia persoonia, myös liikunnan alan ammattilaisia ja moniosaajia.

Koronavuosi 2020 toi yrityksen omistuspuolella lisää hienosäätöä ja lopulta Zenanan ryhmäliikuntaohjaaja ja Zenana Kärkölän toiminnasta vastaava, pitkän yrittäjätaustan omaava Laura Raisio ryhtyi osakkaaksi yritykseen.

Toimintaperiaattemme

Zenanassa on perinteisesti myös oltu mukana kouluttamassa oppisopimuskoulutuksella liikunnan ammattilaisia, jolloin saadaan paras mahdollinen startti alalle. Ohjaajatiimissämme toimii myös uusien liikunnan ammattilaisten opettaja.

Tällaiselle pohjalle on hyvä rakentaa turvallista, tehokasta ja tarkoituksenmukaista ryhmäliikuntaa.

Zenanan toiminta-ajatuksena on seurata tiiviisti ryhmäliikunnan trendejä ja muokata niistä sopiva tarjonta Hollolan ja Lahden seudun ryhmäliikunnasta kiinnostuneille asiakkaille. Trendikkyys tuo kivan mausteen perusryhmäliikunnan joukkoon.

Toinen vahva toimintaperiaate on tarjota monipuolisesti ryhmäliikuntaa tanssin ja fiiliksen, toiminnallisuuden, hikisen ja vauhdikkaan sekä kehon ja mielen ympärille rakennetun tuntivalikoiman puitteissa.

Ekologisuus ja paikallisuus ovat kolmas toimintaperiaate ja tätä peilataan mm. hankintoja tehdessä.

“Mukava, ystävällinen tunnelma ja tehokkaat tunnit!”

Zenanassa meillä on vahva usko siihen, että tulevaisuudessa tarvitaan laadukkaita palveluja tarjoavia hyvinvointistudioita.

Intiimiys ja pienikokoinen, hyvään palveluun sekä asiakaslähtöisyyteen panostava studio on suurien liikuntakeskusten ja kansainvälisten ketjujen jälkeen seuraava trendi.

Tavoitteemme on kirkas

Asiakkaat haluavat tulevaisuuden studiolta yksilöllisyyttä, nopeaa päätöksentekoa, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä, aitoutta ja paikallisuutta.

Häpeämätön tavoitteemme onkin olla ammattimaisin, laadukkain, kiinnostavin ja yksinkertaisesti paras ryhmäliikunnan palveluntarjoaja Lahden ja Hollolan alueella.

Nykäise meitä hihasta

Elina Laine

Osakas

Olen ryhmäliikunnan moniottelija ja hoidan studiotuntien lisäksi yritysliikuntaa, ohjaajakoulutuksia ja -valmennuksia, sosiaalisen median kanaviamme sekä muuta viestintää. Kirjoitan myös blogia >>

Sähköposti: elina@zenanahollola.fi

nainen, hymy

Laura Raisio

Osakas

Olen liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen. Studiotuntien ja yritysliikuntatuntien lisäksi vastuullani on asiakaspalvelu ja varausjärjestelmään liittyvät asiat. Erityisosaamisaluettani on ravitsemus ja ihonhoito luonnollisilla menetelmillä, joihin voit tutustua verkkokursseillamme >>

Sähköposti: laura@zenanahollola.fi


ELaine Oy
Y-tunnus 2820115-4

VERKKOLASKUTUSOHJE
Verkkolaskuosoite: 003728201154
Välittäjätunnus: 003708599126
Operaattori: LIAISON

Paperilaskut Pdf-muodossa osoitteeseen:
fennoa.FI.P.133586-8@docinbound.com

tai paperisena:

ELaine Oy
PL 64170
01051 LASKUT

%d bloggaajaa tykkää tästä: