Asiakkaamme ovat sitä mieltä, että meitä on helppo lähestyä kysymyksillä. Kokosimmekin useimmin meiltä kysyttyjä kysymyksiä (UKK) sinua varten. Näin tutustut meihin etukäteen.

Nykäisethän hihasta, mikäli listalta puuttuu juuri sinua askarruttava kysymys tai laita meille viestiä:

Päivitetty 20.3.2021

Näin varaudut tunnille

Kysymys: En ole koskaan käynyt teillä/ryhmäliikunnassa aikaisemmin. Miltä tunnilta minun kannattaisi aloittaa?

Vastaus: Tuntikuvaukset löydät täältä >>. Suurin osa tunneista sopii myös aloittelijoille, sillä tunneilla on mahdollisuus itse säädellä tunnin tehokkuutta välineiden, vastusten tai sovelluksen avulla. Kerro kuitenkin ohjaajalle, että olet ensimmäistä kertaa mukana tunnilla. Kerro samalla, jos sinulla on jokin rajoite mikä vaikuttaa osallistumiseesi tunnilla. Näin ohjaaja voi auttaa sinua alkuun paremmin ja ohjeistaa vaihtoehtoisia liikkeitä.

Kysymys: Millaiset vaatteet ja/tai varusteet tarvitsen?

Vastaus: Mukaan tarvitset mukavat ja liikkeissä myötäilevät vaatteet sekä tossut. Näiden lisäksi pieni hikipyyhe ja juomapullo on hyvä olla mukana! Kaiken muun tunneilla tarvittavan saat meiltä.

K: Minkä pituisia tunnit ovat?

V: Ryhmäliikuntatuntien kokonaiskesto on 30, 45 tai 55 minuuttia. Tähän aikaan lasketaan varsinaisen tunnin lisäksi myös välineiden laitto ja poisvienti, jolloin tunnin liikkuva osuus on tunnista riippuen 25-55 minuuttia.

K: Milloin Zenana on avoinna? 

V: Olemme avoinna aina ryhmäliikuntatuntien yhteydessä, jolloin myös kassapalvelut ovat auki.

UKK Varaaminen

K: En ole Zenanan asiakas, kuinka osallistun tunnille?

V: Olet tervetullut kokeilemaan ensimmäistä ryhmäliikuntatuntia veloituksetta. Tutustumistunti onnistuu tunneilla, jolloin asiakaspalvelu on auki. 


Varaa paikka tutustumiskäynnille sähköpostitse elina@zenanahollola.fi

K: Voinko osallistua kertamaksulla? 

V: Ilman muuta! Kaikille tunneillemme voi osallistua kertamaksulla. Maksuvälineenä käy debit/creditkortin lisäksi myös, Edenred TicketDuo, Smartum mobiilisovellus ja liikuntasetelit sekä ePassiVerkkokauppamme on avoinna 24/7 ja verkkokauppaostoksen tehdyt tuotteet ovat käytössäsi heti.

K: Olen Zenanan asiakas, pitääkö myös minun varata paikka tunnille?

V: Kaikille ryhmäliikuntatunneillemme varataan paikka etukäteen. Tunneille otetaan rajallinen määrä osallistujia. Osallistujamäärä on riippuvainen tunnin rakenteesta ja tarvittavista välineistä.

K: Osaankohan varata paikan?

V: Käytössämme on sähköinen varausjärjestelmä, joka toimii asiakastilille kirjatulla sähköpostiosoitteella (=käyttäjätunnus) ja salasanalla, jonka varausjärjestelmä sinulle lähettää sitten, kun olet ensimmäisen kerran kirjautunut sisään järjestelmään. Salasanan muuttaminen onnistuu omien tietojen kautta.

K: Täytyykö minulla olla voimassa oleva kortti? 

V: Tunteja voi varata verkosta omatoimisesti kun sinulla on voimassa oleva ryhmäliikuntatuote asiakastililläsi. Tunteja voi varata sen verran, kuin kortilla on kertoja tai aikaa. Muutoin varaukset sähköpostitse elina@zenanahollola.fi tai paikan päällä. 

Tutustu myös sopimusehtoihin.

Voit myös kirjautua varausjärjestelmään ns. uutena asiakkaana eli luoda itsellesi asiakastilin ja salasanan. Tunteja et voi varata vielä, mutta tietosi jäävät järjestelmäämme.

K: Kuinka monta tuntia voin varata?

V: Tunteja voit varata sen verran, kuin sinulla on kertoja tai aikaa kortillasi.

K: Miten toimin, jos en pääsekään varaamalleni tunnille?

V: Omatoiminen peruminen onnistuu asiakastililtäsi normaalisti, kunnes tunnin alkuun on n. 2h aikaa. Sen jälkeen varausjärjestelmän aikaikkuna sulkeutuu ja peruutus tulee tehdä joko sähköpostiin tai puhelimitse.

Tunnin perumisella huomioit kanssajumppaajasi ja näin varmistat omalta osaltasi, että perumallesi paikalle voi osallistua toinen jumppaaja. 

K: Mitä tapahtuu, jos unohdan perua tunnin?

V: Yksittäisistä unohduksista ei tule sanktiota mutta jos perumatta jättäminen on toistuvaa huomautuksista huolimatta, niin silloin kortilta vähennetään kertoja / aikaa.