fbpx

Tutustu joogaharjoitteluun tämän käytännönläheisen ja rauhallisesti etenevän kurssin avulla! Kurssilla opettelemme oman kehon ehdoilla tapahtuvan asanaharjoittelun salaisuudet ja saat näin harjoituksestasi enemmän irti.

Kenelle jooga sopii?

Monien mielessä joogaharjoittelu yhdistyy notkeuteen ja uskomattomalta näyttäviin asanoihin. Jooga voi hyvinkin kehittää liikkuvuuttasi, mutta säännöllinen joogaharjoittelu vaikuttaa hyvinvointiisi muillakin tavoilla.

Mikäli keskittymiskyvyn parantaminen, itseluottamuksen löytäminen, luovuuden ja intuition valjastaminen ovat sinulle tavoitteita, voi jooga olla juuri sinua varten.

Kenelle Astanga jooga sopii?

Astanga jooga on rutiini, jonka avulla sinunkin on mahdollista löytää syvää hengittämistä, lihaslukkojen tukea ja soljuvia liikkeitä yhdistämällä hiljainen, meditatiivinen tila.

Easy Astanga etenee rauhalliseen tahtiin ryhmän mukaisesti, osallistujan kehoa kunnioittaen ja apuvälineitä käyttäen. Käytämme apuna joogatiiliä, -vyötä sekä vilttiä ja tutkimme palastelemme asanoita helposti omaksuttaviin osiin.

Mitä Easy Astanga -kurssi sisältää?

Easy Astanga koostuu Astangajoogan ykkössarjasta, jossa etenemme rauhallisesti ja tutkivalla otteella. Pääpaino on harjoittelussa kuitenkin tekemisellä.

Käytämme oppimisen apuna myös omia muistiinpanoja.

Kun ykkössarja alkaa tulla tutuksi, on sinun täysin mahdollista tehdä harjoitusta myös itsenäisesti, jolloin olet riippumaton ryhmätuntien ajankohdista.

Tapaamiskerrat

  • Tapaamisia on yhteensä 8 ajalla 6.6.-25.7.2023
  • Tapaamispäivä tiistai klo 19:00-20:15
  • Tapaamisten pääpaino harjoittelulla
  • Intro johdattaa sinut tapaamisten teemaan: asanan eri variaatiot, hengitystekniikka, lihaslukot ja katseen kohdistaminen. Intron avulla keskityt teemaan, jonka yhdistämme harjoitukseen. Näin tieto siirtyy heti käytäntöön ja muuttuu osaksi harjoitustasi.

Elokuussa on suunnitteilla toinen Easy Astanga, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua jo nyt. Ilmoittautuminen on alustava eikä sido sinua uuteen aloitusaikaan. Saat tiedon ensimmäisenä ja näin myös varausedun.

Mitä tarvitset aloittaaksesi?

Joogaaminen on helpointa mukavissa ja liikkumisen mahdollistavissa vaatteissa. Loppurentoutus tapahtuu lattiatasolla, joten myös lämmintä, kuten villasukat, voi olla hyvä olla mukana.

Apuvälineet, kuten joogatiilet ja -vyöt sekä vilttejä löytyy studiolta, samoin pehmeitä jumppamattoja. Oman joogamaton saa tuoda mukana, mikäli haluaa.

Pelkkä kiinnostus omaa hyvinvointia kohtaan on hyvä lähtökohta. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta joogasta, eikä sinun tarvitse olla valmiiksi voimakas tai notkea.

Easy Astanga on

  • kehon ja mielen harjoitus
  • matalan kynnyksen kurssi
  • rutiini, joka on mahdollista siirtää myös studion ulkopuolelle
  • mahdollisuutesi syventää joogaharjoittelua ja siten myös syventää omaa itsetuntemustasi

Easy Astanga ei ole

  • uskonnollinen harjoitus
  • jähmeä rutiini

Hinta

Easy Astangaan voit osallistua normaalisti Zenanan korttituotteilla. Kurssille ilmoittaudutaan kuitenkin erikseen. Voit lisäksi käydä liittymässä myös Zenanan Easy Astanga Facebook -ryhmään>>

Hintaesimerkkejä:
10x 85€
20x 154€
12kk 50€/kk

Ilmoittaudu kurssille nyt!

Kurssin ohjaaja

%d bloggaajaa tykkää tästä: