zenanan ohjaajat

Ohjaajaesittelyssä Elina Laine

zenana, ohjaajaesittelyssä, elina laine, nainen, hymy

Moi!

Nimeni on Elina Laine ja olen Zenanan omistaja ja boheemi keijukainen.

Ryhmäliikunnassa minua kiehtoo musiikki ja yhdessä tekemisen meininki. Taidan olla vähän höpsö, sillä pidän myös tanssimisesta yksin olohuoneessa ja laulan autossakin täysin estottomasti.

Olen myös sitä mieltä, ettei fiksun liikuntaharrastuksen tarvitse olla kovin vakavaa ollakseen tehokasta. Tämä oppi on tullut suorituskeskeiselle Elinalle kantapään kautta.

Kokemukseni ylikunnosta ja vakavasta loukkaantumisesta sekä pitkä, monipuolinen kokemukseni alalta on tuonut näkökulmaa jonka haluan jakaa kanssasi. Oma, ikääntyvä kehoni tarvitsee runsain määrin hyväksyntää ja kehotietoisuuden lisäämistä.

Olen siis juuri oikea ohjaaja sinulle, mikäli kamppailet erilaisten jaksamis- tai kehon toimintahaasteiden kanssa.

No pain. End of story.

En taivu lokeroitavaksi vain tietyntyyppisten ryhmäliikuntatuntien ohjaajaksi, vaan olen monipuolisuuden puolestapuhuja myös työssäni. Joko tsemppaan sinut suorituksen äärirajoille tai rohkaisen hiljentymään ja harjoittamaan hyväksyvää läsnäoloa, tavoitteestasi riippuen.

Mottoni onkin: No pain. Piste.

Tule rohkeasti kokeilemaan tuntejani, varaa minulta hieronta-aika tai kysy Personal Training -palvelujani. Olen valmis tukemaan sinua matkallasi kohti hyvinvointia ja auttamaan sinua löytämään oman polkusi liikunnan iloon ja tasapainoon.

Elina Laine muualla verkossa:

Kävin telkkarissa..

Elixir ja Elixia -tuoteperheen lempilapsi Fitness Fusion

Samankaltaiset artikkelit