Zenanan tuntisisällöt koottuna yhdelle sivulle. Aikataulussamme olevat tunnit on jaoteltu harjoitusvaikutuksen mukaan: toiminnallista, hikeä ja vauhtia, tanssia ja fiilistä, keho ja mieli sekä seniorit.

Päivitetty 17.8.2023

Tuntisisällöt: toiminnallista

Zenana Core
Zenana Core on tehokas keskivartalon muokkaustunti, joka toimii sekä itsenäisenä harjoituksena että yhdistelmänä toisen tunnin kanssa. Tällä tunnilla kehität liikkuvuutta, tasapainoa ja keskikehon hallintaa monipuolisesti ja toiminnallisesti.
Sinulle, joka haluat saada vahvan keskikehon tuen kaikkeen liikkumiseesi sekä kohentaa ryhtiäsi. Sopii erinomaisesti myös ensikertalaiselle!

BarreMove
Baletti kohtaa toiminnallisen ja core-harjoittelun! Kehonhallinta, kestävyys, tasapaino ja notkeus kehittyvät, harjoituksiin keskittyminen ja tyylikäs popmusiikki vie ajatukset pois arjesta. Tunnilla ollaan sukkasillaan tai paljoin jaloin ja voidaan käyttää apuvälineenä keppiä. Et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa. Lue lisää..
Sinulle, joka kaipaat ryhdin kohennusta ja liikkuvuutta sekä haluat treeniltäsi tehon lisäksi myös toiminnallisuutta! 

Tuntisisällöt: Hikeä ja vauhtia

Polte
Polte on tunti sinulle, joka haluat kehittää lihasvoimaa. Lyhyiden toistojen, sopivan kuorman ja yksinkertaisten liikkeiden avulla voimatasosi kasvaa ja haastat kehosi uudella tavalla. Tämän tunnin jälkeen todella tunnet treenanneesi! Kesto 30´tai 45´
Sopii sinulle, joka kaipaat erityisesti voimaa.

Farkkupeppu
Zenana Farkkupeppu on supertehokas reisien, pakaroiden, selän ja vatsan muokkaustunti, joka toimii erinomaisesti itsenäisenä harjoituksena sinulle, joka haluat tehokkaan ja toiminnallisen treenin. Tällä tunnilla muokkaat kehostasi vahvan ja kiinteän.
Sopii sinulle, joka haluat farkkujen istuvan yllesi kauniisti. Sopii erinomaisesti myös ensikertalaiselle!

TotalBody
Helppo alkulämmittely, 10-15 minuuttia, jonka jälkeen koko vartalon harjoitus käyttäen apuna kehonpainoa, steplautaa, pumppitankoa, irtopainoja tai kuminauhaa. Lopuksi palauttavat venyttelyt. 
Sopii sinulle, joka haluat treenistäsi kaiken irti!

Spin
Sisäpyöräilytunti, joka koostuu vauhdikkaiden ja rauhallisempien osuuksien intervalleista hyvän musiikin siivittämänä. Tunti sopii kaikille, kuntotasosta riippumatta sillä tahti määräytyy oman kunnon mukaan. Tunnit ovat 30 tai 45 minuutin mittaisia. Lue lisää..
Sopii sinulle, joka hurmaannut vauhdista! Sopii myös ensikertalaiselle.

Tabata
Harjoittelumuoto, joka koostuu 4 minuutin työjaksoista, joista kukin sisältää kahdeksan 20s työosuutta/10s palautusta. Lue lisää..
Sopii kaikille mutta etenkin sinulle, joka haluat kohottaa kuntoasi tehokkaasti!

Kokeile heti

Step
Intervellityyppinen harjoitus jossa rakennetaan askelsarja steplaudalle. Tunnin päätteeksi vielä palauttavat venyttelyt. Tunnilla käytetään steplautaa, mahdollisesti myös irtopainoja, kuminauhaa jne.
Sopii sinulle joka pidät haasteista ja haluat ylittää itsesi!

Pumppi
Lihaskuntotunti, jossa levytangon ja/tai käsipainojen avulla harjoitellaan koko vartalon suurimmat lihasryhmät pitkäkestoisilla, lihaskestävyyttä kehittävillä harjoitteilla. 
Sopii sinulle, joka haluat lihaksiisi voimaa ja muotoa!

Tuntisisällöt: Tanssia ja vauhtia

Zumba
Hikinen ja hauska tunti jossa ryhmäliikunnan keinoin, eri tanssityylejä mukaillen heittäydytään kuumien lattari- ja maailmanmusiikin rytmien vietäväksi. Lue lisää Zumbasta..
Sopii sinulle joka haluat pitää hauskaa ja samalla ottaa kunnon hien pintaan!

Dance
Unohda arjen huolet tällä rennolla tanssitunnilla! Koreografiat ja tyylit vaihtuvat kappaleittan ja tyylinä voi olla, hiphop, lattarit, suomipop jne. Sykettä nostava tunti päätetään rauhalliseen ja virtaavaan liikkeeseen sekä dynaamisiin venyttelyihin. Sopiii myös aloittelijalle.
Sinulle, joka haluat ottaa ilon irti liikkeestä, just Dance!

Tuntisisällöt: Keho ja mieli

Joogaflow
Tunnilla yhdistellään joogan asanoita ja hengitystä virtaavaksi sarjaksi. Teemoina voi olla esim. vuodenaika, jokin kehon osa, kuten rintakehä, tai vaikutus, kuten sydämenavaus. Teemoja ovat myös Lempeä ja Vahva Joogaflow, jotka kuvaavat vaikutusta, eikä niinkään vaikeustasoa. Zenanan jooga on helposti lähestyttävää!
Sopii sinulle, joka kaipaat irrottautumista arjesta.

Yinjooga
Erittäin rauhallinen joogamuoto jossa pääset tutustumaan kehoosi uudelleen. Pitkäkestoiset asennot edistävät sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja siten niiden energiansaantia. Näitä alueita on kehossamme etenkin lantion ja alaselän alueilla. Rauhallisten asanoiden myötä myös mieli rauhoittuu. Apuvälineinä voidaan käyttää tyynyjä, vöitä ja joogablokkeja. Lue lisää..
Sopii sinulle joka haluaa löytää kehon ja mielen uudet ulottuvuudet!

Pilates
Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka kohentaa ryhtiä, auttaa palautumaan arjesta ja stressistä sekä luo yhteyden kehon ja mielen välille. Tunnille voi saapua koska vain, erillistä alkeiskurssia ei tarvitse käydä. Tämä tunti etenee ryhmän mukaan.
Jos haluat voimakkaan ja elastisen kehon, Pilates on sinun valintasi!

Rocket Vinyasa

Rocket on vahvaa ja dynaamista, mutta hyvin eri tasoille sopivaa vinyasajoogaa. Tunnin teemoina ovat tasapainottelu ja eteentaivutukset sekä taaksetaivutukset ja kierrot. Herätä sisäinen voimasi! Lue lisää >>
Rocket sopii sinulle, joka kaipaat turvallista, rutiinin rytmittämää joogaa

FasciaMethod
Myofaskiaalista liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelua hyödyntäen myös täsmävenyttelyä kuntouttavasta näkökulmasta. Liikkeet ovat dynaamisia, suuria ja noudattelevat lihastoimintaketjuja, näin kehon liikkuvuus paranee ja tunnet hyvät vaikutukset heti. 
Tunti sopii kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan!