fbpx
nainen, high five

Zenanan tuntisisällöt koottuna yhdelle sivulle. Aikataulussamme olevat tunnit on jaoteltu harjoitusvaikutuksen mukaan: toiminnallista, hikeä ja vauhtia, tanssia ja fiilistä, keho ja mieli sekä seniorit.

Päivitetty 10.10.2021

Tuntisisällöt: toiminnallista

Zenana Core
Zenana Core on tehokas keskivartalon muokkaustunti, joka toimii sekä itsenäisenä harjoituksena että yhdistelmänä toisen tunnin kanssa. Tällä tunnilla kehität liikkuvuutta, tasapainoa ja keskikehon hallintaa monipuolisesti ja toiminnallisesti.
Sinulle, joka haluat saada vahvan keskikehon tuen kaikkeen liikkumiseesi sekä kohentaa ryhtiäsi. Sopii erinomaisesti myös ensikertalaiselle!

BarreMove

Baletti kohtaa toiminnallisen ja core-harjoittelun! Kehonhallinta, kestävyys, tasapaino ja notkeus kehittyvät, harjoituksiin keskittyminen ja tyylikäs popmusiikki vie ajatukset pois arjesta. Tunnilla ollaan sukkasillaan tai paljoin jaloin ja voidaan käyttää apuvälineenä keppiä.
Et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa. Lue lisää..
Sinulle, joka kaipaat ryhdin kohennusta ja liikkuvuutta sekä haluat treeniltäsi tehon lisäksi myös toiminnallisuutta! 

Tuntisisällöt: Seniorit

UUTTA! Kuntotanssi
Helppo ja tanssillinen tunti, jossa liikutaan mm.humpan, salsan ja samban mukaan ilman hyppyjä tai vaikeita askelkuvioita. Tämä tunti on aerobista kuntoharjoittelua, mutta sen intensiteetti on kevyempi kuin muilla tanssitunneillamme.
Sopii sinulle, joka pidät tanssimusiikista ja haluat liikkua hymy huulillasi!

Kuntojumppa
Tunnin aikana harjoitetaan monipuolisesti liikkuen niin tasapainoa, lihaskuntoa kuin koordinaatiota. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. Tunti ei sisällä hyppyjä.
Sopii sinulle, joka kaipaat kevyempää kuntoliikuntaa arkesi tueksi.

Tuntisisällöt: Hikeä ja vauhtia

UUTTA! Polte

Polte on tunti sinulle, joka haluat kehittää lihasvoimaa. Lyhyiden toistojen, sopivan kuorman ja yksinkertaisten liikkeiden avulla voimatasosi kasvaa ja haastat kehosi uudella tavalla. Tämän tunnin jälkeen todella tunnet treenanneesi! Kesto 30´tai 45´
Sopii sinulle, joka kaipaat vaihtelua ja haastetta treeniin.

Farkkupeppu
Zenana Farkkupeppu on supertehokas reisien, pakaroiden, selän ja vatsan muokkaustunti, joka toimii erinomaisesti itsenäisenä harjoituksena sinulle, joka haluat tehokkaan ja toiminnallisen treenin. Tällä tunnilla muokkaat kehostasi vahvan ja kiinteän.
Sopii sinulle, joka haluat farkkujen istuvan yllesi kauniisti. Sopii erinomaisesti myös ensikertalaiselle!

Kokeile Farkkupeppu -tuntia

TotalBody
Helppo alkulämmittely, 10-15 minuuttia, jonka jälkeen koko vartalon harjoitus käyttäen apuna kehonpainoa, steplautaa, pumppitankoa, irtopainoja tai kuminauhaa. Lopuksi palauttavat venyttelyt. Tämä tunti on juuri sitä perinteistä ryhmäliikuntaa. 
Sopii sinulle, joka haluat treenistäsi kaiken irti!

Kokeile Totalbodya heti

Spin
Sisäpyöräilytunti, joka koostuu vauhdikkaiden ja rauhallisempien osuuksien intervalleista hyvän musiikin siivittämänä. Tunti sopii kaikille, kuntotasosta riippumatta sillä tahti määräytyy oman kunnon mukaan. Tunnit ovat 30 tai 45 minuutin mittaisia. Lue lisää..
Sopii sinulle, joka hurmaannut vauhdista! Sopii myös ensikertalaiselle.

Spinbody
Tunnin alkuosa pyöräillen ja sykettä intervalleittain nostaen ja laskien. Jälkiosassa keskitytään koko kehon lihaskuntoon. 
Sopii sinulle, jonka tavoitteena on kehittää lihaskuntoa

Tabata
Harjoittelumuoto, joka koostuu 4 minuutin työjaksoista, joista kukin sisältää kahdeksan 20s työosuutta/10s palautusta. Lue lisää..
Sopii kaikille mutta etenkin sinulle, joka haluat kohottaa kuntoasi tehokkaasti!

Kokeile Tabataa heti

Step
Intervellityyppinen harjoitus jossa rakennetaan askelsarja steplaudalle. Tunnin päätteeksi vielä palauttavat venyttelyt. Tunnilla käytetään steplautaa, mahdollisesti myös irtopainoja, kuminauhaa jne.
Sopii sinulle joka pidät haasteista ja haluat ylittää itsesi!

Kokeile Steppiä

Pumppi
Lihaskuntotunti, jossa levytangon ja/tai käsipainojen avulla harjoitellaan koko vartalon suurimmat lihasryhmät pitkäkestoisilla, lihaskestävyyttä kehittävillä harjoitteilla. 
Sopii sinulle, joka haluat lihaksiisi voimaa ja muotoa!

Tuntisisällöt: Tanssia ja vauhtia

Zumba
Hikinen ja hauska tunti jossa ryhmäliikunnan keinoin, eri tanssityylejä mukaillen heittäydytään kuumien lattari- ja maailmanmusiikin rytmien vietäväksi. Lue lisää Zumbasta..
Sopii sinulle joka haluat pitää hauskaa ja samalla ottaa kunnon hien pintaan!

Dance
Unohda arjen huolet tällä rennolla tanssitunnilla! Koreografiat ja tyylit vaihtuvat kappaleittan ja tyylinä voi olla, hiphop, lattarit, suomipop jne. Sykettä nostava tunti päätetään rauhalliseen ja virtaavaan liikkeeseen sekä dynaamisiin venyttelyihin. Sopiii myös aloittelijalle.
Sinulle, joka haluat ottaa hetken vain itsellesi, just Dance!

Tuntisisällöt: Keho ja mieli

Joogaflow
Tunnilla yhdistellään joogan asanoita ja hengitystä virtaavaksi sarjaksi. Teemoina voi olla esim. vuodenaika, jokin kehon osa, kuten rintakehä, tai vaikutus, kuten sydämenavaus. Teemoja ovat myös Lempeä ja Vahva Joogaflow, jotka kuvaavat vaikutusta, eikä niinkään vaikeustasoa. Zenanan jooga on helposti lähestyttävää!
Sopii sinulle, joka kaipaat irrottautumista arjesta.

Kokeile heti Joogaflowta

Yinjooga
Erittäin rauhallinen joogamuoto jossa pääset tutustumaan kehoosi uudelleen. Pitkäkestoiset asennot edistävät sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja siten niiden energiansaantia. Näitä alueita on kehossamme etenkin lantion ja alaselän alueilla. Rauhallisten asanoiden myötä myös mieli rauhoittuu. Apuvälineinä voidaan käyttää tyynyjä, vöitä ja joogablokkeja. Lue lisää..
Sopii sinulle joka haluaa löytää kehon ja mielen uudet ulottuvuudet!

Pilates
Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka kohentaa ryhtiä, auttaa palautumaan arjesta ja stressistä sekä luo yhteyden kehon ja mielen välille. Tunnille voi saapua koska vain, erillistä alkeiskurssia ei tarvitse käydä. Tämä tunti etenee ryhmän mukaan.
Jos haluat voimakkaan ja elastisen kehon, Pilates on sinun valintasi!

Rocket
Tässä joogamuodossa yhdistyy liikesarja, hengitys, kehon lukot ja katseen kohdistaminen, jotka yhdessä aikaansaavat meditatiivisen tilan liikkeen aikana. Sarja pehmentää kehon liikeratoja monipuolisesti, lisää voimaa, kehonhallintaa ja tasapainoa sekä rauhoittaa ajatusten virtaa. Käytämme tunnilla apuvälineitä asanoiden linjausten löytämiseen, lähestymme harjoitusta funktionaalisesta näkökulmasta. Lue lisää..
Sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään liikkuvuutta ja mielenrauhaa!

FasciaMethod
Myofaskiaalista liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelua hyödyntäen myös täsmävenyttelyä kuntouttavasta näkökulmasta. Liikkeet ovat dynaamisia, suuria ja noudattelevat lihastoimintaketjuja, näin kehon liikkuvuus paranee ja tunnet hyvät vaikutukset heti. 
Tunti sopii kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan!


Vastaa