fbpx
nainen, high five

Zenanan tuntisisällöt koottuna yhdelle sivulle. Aikataulussamme olevat tunnit on jaoteltu harjoitusvaikutuksen mukaan: toiminnallista, hikeä ja vauhtia, tanssia ja fiilistä, keho ja mieli sekä seniorit.

Päivitetty 16.4.2021

Tuntisisällöt: toiminnallista

UUTTA! Core
Zenana Core on tehokas keskivartalon muokkaustunti, joka toimii sekä itsenäisenä harjoituksena että yhdistelmänä toisen tunnin kanssa. Tällä tunnilla kehität liikkuvuutta, tasapainoa ja keskikehon hallintaa monipuolisesti ja toiminnallisesti.
Sinulle, joka haluat saada vahvan keskikehon tuen kaikkeen liikkumiseesi sekä kohentaa ryhtiäsi. Sopii erinomaisesti myös ensikertalaiselle!

flexible young female dancer stretching legs near barre in studio

Barre Move
Baletista ja joogasta tuttuja elementtejä yhdistettynä harjoitukseksi. Tunnilla voidaan käyttää “barrena” tankoa tai keppiä, joka kannattelee ylävartaloa samalla, kun jalat tekevät työtä ja lonkat avautuvat pehmeästi.
Et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa. Lue lisää..
Sinulle, joka kaipaat ryhdin kohennusta ja liikkuvuutta sekä haluat treeniltäsi tehon lisäksi myös toiminnallisuutta! 

Crosstreeni

Toiminnallinen, koko vartalon tehotreeni. Tunti kehittää lihasten kestävyyttä ja nopeusvoimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineinä TRX-liinoja, penkkejä, hyppynarua, tankoa, köysiä ja fitnessbagia. Tunti toteutetaan kesällä hyvällä säällä pihalla.
Sopii sinulle, joka kaipaat toiminnallista voimaa ja uusia haasteita treenin!

Seniorit

Kuntojumppa
Tunnin aikana harjoitetaan monipuolisesti liikkuen niin tasapainoa, lihaskuntoa kuin koordinaatiota. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. Tunti ei sisällä hyppyjä.
Sopii sinulle, joka kaipaat kevyempää kuntoliikuntaa arkesi tueksi.

Tuntisisällöt: Hikeä ja vauhtia

UUTTA! Farkkupeppu
Zenana Farkkupeppu on supertehokas reisien, pakaroiden, selän ja vatsan muokkaustunti, joka toimii erinomaisesti itsenäisenä harjoituksena sinulle, joka haluat tehokkaan ja toiminnallisen treenin. Tällä tunnilla muokkaat kehostasi vahvan ja kiinteän.
Sopii sinulle, joka haluat farkkujen istuvan yllesi kauniisti. Sopii erinomaisesti myös ensikertalaiselle!

TotalBody
Helppo alkulämmittely, 10-15 minuuttia, jonka jälkeen koko vartalon harjoitus käyttäen apuna kehonpainoa, steplautaa, pumppitankoa, irtopainoja tai kuminauhaa. Lopuksi palauttavat venyttelyt. Tämä tunti on juuri sitä perinteistä ryhmäliikuntaa. 
Sopii sinulle, joka haluat treenistäsi kaiken irti!

Spin
Sisäpyöräilytunti, joka koostuu vauhdikkaiden ja rauhallisempien osuuksien intervalleista hyvän musiikin siivittämänä. Tunti sopii kaikille, kuntotasosta riippumatta sillä tahti määräytyy oman kunnon mukaan. Polkeminen ei käy tylsäksi katsellessa samalla seinälle heijastettavia maisemia (Zenana Kärkölä). Tunnit ovat 30 tai 45 minuutin mittaisia. Lue lisää..
Sopii sinulle, joka hurmaannut vauhdista! Sopii myös ensikertalaiselle.

Spinbody
Tunnin alkuosa pyöräillen ja sykettä intervalleittain nostaen ja laskien. Jälkiosassa keskitytään koko kehon lihaskuntoon. 
Sopii sinulle, joka haluat tunniltasi sekä vauhtia että lihaskuntoa

Tabata
Harjoittelumuoto, joka koostuu 4 minuutin työjaksoista, joista kukin sisältää kahdeksan 20s työosuutta/10s palautusta. Lue lisää..
Sopii kaikille mutta etenkin sinulle, joka haluat kohottaa kuntoasi tehokkaasti!

StepBody
Intervellityyppinen harjoitus jossa rakennetaan askelsarja steplaudalle. Sykkeenkohotukset ja lihaskunto-osuudet vuorottelevat. Tunnin päätteeksi vielä palauttavat venyttelyt. Tunnilla käytetään steplautaa, irtopainoja, kuminauhaa jne.
Sopii sinulle joka pidät haasteista ja haluat ylittää itsesi!

Pumppi
Lihaskuntotunti, jossa levytangon ja/tai käsipainojen avulla harjoitellaan koko vartalon suurimmat lihasryhmät pitkäkestoisilla, lihaskestävyyttä kehittävillä harjoitteilla. 
Sopii sinulle, joka haluat lihaksiisi voimaa ja muotoa!

RVP
Lihaskuntotunti jossa keskitytään erityisesti alavartalon lihaksiin. Apuna voidaan käyttää joko vartalon omaa painoa, irtopainoja, levytankoa tai kuminauhaa. Lopuksi palauttavat venyttelyt. 
Sopii sinulle, joka kaipaat erityisesti alavartalon vahvistamista

Tuntitisällöt: Tanssia ja vauhtia

Lavis
Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. 
Sinulle, joka kaipaat runsasta energiankulutusta mukavalla tavalla

Zumba
Hikinen ja hauska tunti jossa ryhmäliikunnan keinoin, eri tanssityylejä mukaillen heittäydytään kuumien lattari- ja maailmanmusiikin rytmien vietäväksi. Lue lisää Zumbasta..
Sopii sinulle joka haluat pitää hauskaa ja samalla ottaa kunnon hien pintaan!

Tuntisiällöt: Keho ja mieli

Kehonhuolto
Nimensä mukaan kehoa huoltava, rauhallinen tunti jossa pyritään avaamaan kehon luonnollisia liikeratoja, venytetään lihaksia lepopituuteen ja/tai rullataan lihaksia ja kehon lihaskalvoja pehmeämmiksi. Lue lisää..
Sopii sinulle joka kaipaat harjoittelusi tueksi pehmeää ja palauttavaa harjoitusta!

Joogaflow
Tunnilla yhdistellään joogan asanoita ja hengitystä virtaavaksi sarjaksi. Teemoina voi olla esim. vuodenaika, jokin kehon osa, kuten rintakehä, tai vaikutus, kuten sydämenavaus. 
Sopii sinulle, joka kaipaat irrottautumista arjesta.

Yinjooga
Erittäin rauhallinen joogamuoto jossa pääset tutustumaan kehoosi uudelleen. Pitkäkestoiset asennot edistävät sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja siten niiden energiansaantia. Näitä alueita on kehossamme etenkin lantion ja alaselän alueilla. Rauhallisten asanoiden myötä myös mieli rauhoittuu. Apuvälineinä voidaan käyttää tyynyjä, vöitä ja joogablokkeja. Lue lisää..
Sopii sinulle joka haluaa löytää kehon ja mielen uudet ulottuvuudet!

Pilates
Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka kohentaa ryhtiä, auttaa palautumaan arjesta ja stressistä sekä luo yhteyden kehon ja mielen välille. Tunnille voi saapua koska vain, erillistä alkeiskurssia ei tarvitse käydä. Tämä tunti etenee ryhmän mukaan.
Jos haluat voimakkaan ja elastisen kehon, Pilates on sinun valintasi!

Astanga Vinyasa
Astangan ykkössarjaa muokattuna länsimaiseen kehoon. Tässä joogamuodossa yhdistyy liikesarja, hengitys, kehon lukot ja katseen kohdistaminen jotka aikaansaavat meditatiivisen tilan liikkeen aikana. Sarja pehmentää kehon liikeratoja monipuolisesti, lisää voimaa, kehonhallintaa ja tasapainoa sekä rauhoittaa ajatusten virtaa. Käytämme tunnilla apuvälineitä asanoiden linjausten löytämiseen, lähestymme harjoitusta funktionaalisesta näkökulmasta. Lue lisää..
Sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään liikkuvuutta ja mielenrauhaa!

FasciaMethod
Myofaskiaalista liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelua hyödyntäen myös täsmävenyttelyä kuntouttavasta näkökulmasta. Liikkeet ovat dynaamisia, suuria ja noudattelevat lihastoimintaketjuja, näin kehon liikkuvuus paranee ja tunnet hyvät vaikutukset heti. 
Tunti sopii kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan!

Kokeile tästä 30 minuutin FasciaMethodia Youtube -kanavallamme

Ensimmäinen kertasi Zenanassa?


Ota yhteyttä!

%d bloggaajaa tykkää tästä: