fbpx
close up photo of berries

Voimassaoloaika 16.8.-19.12.2021 kun rullaat reilusti alaspäin, löydät aikataulun yhdellä silmäyksellä.
Pidätämme oikeudet muutoksiin, ajantasalla oleva aikataulu varaimella lue lisää >>
Käytössäsi on myös ZenanaZoom
Tunnit toistaiseksi 45min mittaisia, ellei toisin mainita lue, miksi näin >>
*sisään myös Päiväkortilla
Tutustu myös Tuntisisältöihin

Maanantai

10:00 Kuntojumppa* Laura
16:00 Joogaflow Elina
17:00 Pilates Elina
18:00 Farkkupeppu Elina
19:00 Zumba (syyskuusta alkaen) Carmel

Tiistai

10:00 Easyspin+Core* Elina
11:00 FasciaMethod* Elina
16:30 Pumppi* Laura
17:30 FasciaMethod30´ Laura
18:00 Step Riitu
19:00 Spin Laura

Keskiviikko

09:00 Lempeä Joogaflow* Laura
10:00 Kuntotanssi* Laura
16:15 Tabata* Elina
17:00 BarreMove Elina
18:00 Zumba Aki
19:00 Totalbody Aki

Torstai

10:00 Spinbody* Jennifer
16:15 Core* Laura
17:00 FasciaMethod Laura
18:00 Pumppi Mira
19:00 Spin Mira

Ensimmäistä kertaa Zenanassa? Käytä Tutustumispassia>>

Perjantai

09:00 Totalbody* Laura
10:00 Core* Laura
16:30 Dance* Elina
17:30 Vahva Joogaflow Elina

Lauantai

10:00 Tabata Elina
11:00 Spin+Core Elina

Sunnuntai

17:00 Totalbody Laura
17:45 FasciaMethod30´ Laura
18:30 Yin+Jooga nidra75´ Laura

Tästä näet myös yhdellä silmäyksellä tunnit niiden harjoitusvaikutuksen mukaan

Vastaa

Zenanassa syksy alkaa jo elokuussa

Kummitätini, maatalon emäntä Kaija herätti meidät eräänä lapsuuden juhannuspäivänä: “Se on syssy nyt!”. Kummitätini tiesi vallan hyvin, että jos mielii saada korjattua sato, pitää työt olla tehtynä hyvissä ajoin. Kaijan huudahdus tuli jälleen mieleen, kun saimme valmiiksi Zenanan syksyn aikataulun. Meillä ryhmäliikuntastudiossa eletään syksyä ja jouluakin jo nyt keskikesällä. 

Aikataulua hiotaan ensisijaisesti sen mukaan, mitä asiakkaamme meiltä toivovat. Jotta pysymme tässä kärryillä, kuuntelemme palautetta ja toiveita mieluusti ja herkällä korvalla. Saamamme palautteen mukaan olemme pääosin onnistuneet luomaan aikataulun, joka innostaa ja houkuttelee takaisin uudelleen ja uudelleen.

Kaikki palaset mielestäni kohdallaan, aina saa asiakaspalvelusta apua ja henkilökunta on tavoitettavissa. Innostavat ohjaajat ovat iso plussa.

Asiakaspalaute, niin tärkeää kuin se meidän silmissämme onkin, ei yksistään kanna loppuun saakka. Mukaan tarvitaan myös oikeat tekijät totetuttamaan nämä tunnit. Liikunta-alalla oikeiden tekijöiden löytäminen on oma prosessinsa ja, kuten on tullut aikaisemminkin todettua, alamme on dynaaminen ja taustalla tapahtuu liikettä tapahtuu jatkuvasti. Syksyyn liittyy myös tänä vuonna luopumista. Meidän täytyy samalla ikäväksemme ilmoittaa, että ohjaajamme Tuija Rantala jatkaa Pilatestuntien pitämistä, mutta priorisoi omaa kotiaan lähellä sijaitsevat työpisteet.

Kiitämme Tuijaa työpanoksesta ja hänen ihanista Pilatestunneistaan Zenanassa ja toivotamme hyvää jatkoa. Vaikka ero on haikea, pidämme edelleen ovet avoinna jälleenäkemiselle.

Syksy on muutoksen aikaa. Millaista muutosta sinä toivot eniten?

Syksyn aikataulua olemme siis työstäneet erityisesti tänä vuonna kristallipallon avulla. Kukaan ei tiedä, mitä syksy tuo tullessaan, mutta me olemme toiveikkaita ja etenemme tästä syystä kuten aikaisempinakin vuosina.

Olemme pyrkineet totetuttamaan mahdollisimman monen asiakkaan toiveet ja meille saa kertoa, kuinka olemme sinun mielestäsi onnistuneet! Syksyn tunnit avautuvat varattaviksi heinäkuun alusta lähtien.

Meiltä on toivottu mm.

 • aamujoogaa ja aamutunteja ylipäänsä
 • ennen klo 17 alkavia tunteja
 • Pumppia (paljon, paljon Pumppia!)
 • Tanssitunteja lisää
 • Totalbodya iltaan
 • Sisäpyöräilyä, myös aloittelevaa silmälläpitäen
 • Barrea
 • (Lauran) Lavista

Huomaathan, että korttivalikoimassamme oleva aamupäiväkortti käy aamupäivätuntien lisäksi myös klo 16 alkaville tunneille. Nämä tunnit on merkitty aikatauluun *-merkillä.

Mikäli olet kotiäiti, kolmivuorotyöläinen, seniori tai ihan muuten vain tykkäät treenata ruuhkattomasti, on tämä kortti juuri sinulle. Tämä 10 kerran kortti on muilta ominaisuuksiltaan kuin normaali kymppikortti: se on voimassa 6kk ensimmäisestä leimauksesta.

Tule vierailulle!
/Elina

Zenana Instagramissa

(3) Kommentit

 1. says:

  Ei nyt ehdi syksyn suunnitteluihin, mutta tuli mieleen voisiko sellainen tunti-idea toimia, jossa kerättäisiin aina tyyliin tiistaisin klo 16 kaikki meidät vähän reppanat kokoon 😅, joilla ei ehkä ole liikuntakaveria tai kuntoa tai mitä nyt keneltäkin puuttuu. Ryhmästä tulisi The Ryhmä, joka itsessään jo houkuttelisi paikalle. Ehkä tunnin sisältökin voisi aina vaihtua, saisi paljon uusia kokemuksia ja ehkä jollekin rohkeutta osallistua muillekin tunneille!

 2. says:

  Moikkis, kioto!Hyvä idea The Ryhmä! Itse asiassa tämä on ollut meillä mielessä jo pidempään, toteutuksen vielä jäädessä puolititehen. Laitetaan tämä mietintään, miten sen voisi parhaiten toteuttaa aikataulumme puitteissa. Näistä aikataulun tunneista voisin kyllä suositella erittäin lämpimästi esim. Tabataa, jossa ei tehdä vaikeita kuivioita laisinkaan, vaan treenataan aikaa vastaan. Tunti sopii erittäin hyvin sohvaperunalle! Täällä lisää aiheesta: http://hikipajassa.blogspot.com/2018/01/kestosuosikki-tabata.html/Elina

 3. Mari says:

  Kioton ehdotuksessa mukana 👍

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: