Aukikiertoa ja attitudea

Tänä aamuna starttasimme Zenana-tiimin toisen ohjaajan, Hanna-Marin kanssa kohti Espoon Nuuksiota ja Solvallan urheiluopistoa.

Ajatus uuden tuotteen tuomisesta Zenanan valikoimaan lähti oikeastaan siitä, että kaipasin valikoimaan tuntia joka olisi sekä tehokas koko vartalon harjoitus että olisi myös jotain uutta ja tuoretta, ehkä jopa uudenlaista ja funktionaalista tapaa tehdä harjoitusta. Barre Move tulikin kyseeseen ihan ohjaajakollegan suosituksesta.

Espoossa meitä odotti upean luonnon lisäksi myös Åsa Fornander ja Maria Olofsson, Barre Moven kehittäjät ja kouluttajat, molemmat monipuolisia alansa huippuosaajia. Heidän inspiroiva, mutta vaativa tyylinsä viehätti heti alussa!

Barre Move osoittautui näennäisestä pehmeydestään ja lempeydestään huolimatta kunnon treeniksi, jossa hiki virtaa sekä lihakset, joiden olemassaolon olin unohtanut, saivat kyytiä.

Opettelimme kannattelemaan ylävartaloa, samalla kun jalat joko tekivät harjausliikettä tai hyppyjä tukeutuen keppiin joka toimi “barrena”. 

Aikaisempaa balettitaustaa Barressa ei tarvita, sitä ei myöskään ollut toisella kouluttajalla. Baletti toimii inspiraation lähteenä, mutta harjoitus on hyvin funktionaalinen, moniulotteinen ja sopii rauhallisen temponsa vuoksi kaikille.

Sain paljon uutta mukaani ja totta kai vahvistin myös jo aiemmin opittua.

Tykkään!

kirjoittaja on liikunnan ammattilainen ja pienen yrityksen omistaja

Samankaltaiset artikkelit